Miért ekkora hulladék a Win 7?
Először is, fogalmam sincs, hogy a Dokumentumok mappa törlésébe te mi örömöd lelnéd.
Mellesleg, a hardveres részek érzékelésekor pedig akkor szokott hiba előfordulni, amikor egy-egy hardveres alkatrész túl régi.
Igazából nincs semmi baj a 7-tel, csak az XP után egy kicsit szokatlan. Mást, vagy legalábbis máshol kell beállítani, mint amit megszoktunk az XP-nél.
Bár ismertem úgy nagyjából a Win 7-et, de én is az XP-re esküdtem. Amikor kénytelen voltam váltani (legalábbis az egyik gépemen), akkor szembesültem vele én is, hogy egy kicsit sok a jóból. Vagyis az XP-hez képest sokkal több dolog van, amit célszerű belőni, leellenőrizni, vagy éppen a saját szájízem szerint átállítani. Eleinte nem is nagyon voltam vele megelégedve, de most már nem adnám az XP-ért.
Sőt, mivel egyik gépemen még XP van (hardveres és szoftveres, főleg kompatibilitási okok miatt), már inkább annál hiányolom néha, ami a 7-ben megvan, az XP-ben pedig még nincs.
A Nero helyett (mivel az a verzió, ami nekem megvolt, nem jó a 7-re), ezt használom, nálam bevált. Persze ezt is ki kell ismerni:
Én is ugyanígy érzek, még szokatlan... Meg rájönnek erre még különböző akadások, ami sajnos kiküszöbölhetetlen. Ez a világ életben mindenkinek probléma lesz, hogy ha megjelenik egy új rendszer, és használ valami régebbi belső vagy külső hardvert, amit az új rendszer már nem támogat, vagy leáll a támogatás, akkor nem csak rendszert kell újítania, hanem hardvert is.
Csak itt a probléma, hogy ha én 2002 óta használom ugyanazokat a programokat, akkor 14 évig miért tudták ezt megoldani, hogy minden ugyanúgy működjön, és most mikor már minden fejlett, nem működik semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!