Ez mért lehet? Ennyire hulladék a játék vagy mi?
Figyelt kérdés
Akármit pl: bf4, vagy alien isolation, wolfeinsten old blood, dying light, bármit rögzítek, a felvétel jó! 50-60 fps folyékonyan lagg nélkül megy a visszanézett videó 1920x1080p-be! Ha A SZ*ROS dishonoredet rögzítem ami még felvétel közben is vagy 70fps, a videót vissza nézve olyan mint ha egy 15 éves gépen játszanék vele:D LAGGOL ÉS NEM AZT ADJA VISSZA AMIT FELVETTEM?? ezt valahogy nem egészen értem.....................2015. jún. 17. 14:32
1/4 anonim válasza:
A lagg és a szaggatás/akadozás nem ugyanaz.
Próbáld meg a játékon belül lentebb venni a grafikát esetleg, próbáld más lejátszóval lejátszani a videót, más programmal felvenni. Nem számít hogy a többit jól rögzítette, próbáld ki ezeket.
2/4 A kérdező kommentje:
Lentebb venni a grafikát?? Egy 24" colos monitoron nem fogom egy 370 ezres gépen levenni egy telefonos grafikájú játékon a grafikát:D Mikor a dying light felvétel közben 58-60fps :DD Na ne viccelj már!:)
2015. jún. 17. 15:06
3/4 A kérdező kommentje:
Bocsi de annyira idegesít, mert fontos lenne a videó. De még mindig jobb mintha fordítva lenne.. Akkor maradnak a top gémek. csak nagyon idegesít hogy felvételközben is 70 körüli az fps, és még a "valóságban nem látok úgy kb" de a visszanézett videó ennél az egy gémnél laggol akad mittom én mit csinál. pedig a wolfeinstein old blood-ot is azok adták ki, meg azok fejlesztették..
2015. jún. 17. 15:09
4/4 anonim válasza:
Ha nem vagy képes a kompromisszumra a géped ára és alap teljesítménye miatt (és nem próbálsz ki másik programot, másik lejátszót) akkor nehéz bármi mást hozzáfűzni a dologhoz.
Ne kényelmesedj el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!