Miert laggol egy csucs kategorias gamer pc-n a stronghold crusader 2? :D
2 oka lehet:
-fos géped van
rossz hardver/szoftver beállítás
Nekem a régi gépemen hibátlanul fut ultrán
Ez nem olyan régi, hogy ilyen problémák legyenek, másfél éves.
Nem kell rogton parasztnak lenni csak erdekelt, de szamitottam a joindulatu emberek valaszara! Egyebkent a gep:
Intel Core i7-5930K 3.5 GHz
CORSAIR Dominator Platinum 16GB (4 x 4GB) DDR4 2666 Mhz
EVGA GeForce GTX 980 (SC)
Windows 8
ASUS X99 Rampage V Extreme LGA 2011-3 ATX Intel
SAMSUNG 850 pro
Cooler Master Storm Trooper Full Tower
EVGA Super NOVA 1000G2 1000 Watt 80Plus Gold
Nem parasztságból írtam, hogy esetleg mégsem annyira szuper a gép: sőt írod 2 éves. 2 év az informatikában nagy idő ezalatt simán "elavulnak a 2 éve csúcs gépek", és a mai játékok már bezony akadhatnak rajta. A hardver hiba is gyakori: haldokló vinyó, hang- vagy videó kártya, memória, proci, táp ezek mind-mind okozhatnák a gondodat is.
Rosszúl konfigolt Directx vagy ennek lavultsága, éflash hiba ha böngészős a game, rossz videó driver szintén lehet forrás.
Bár szerintem a te esetedben sajnos a PC öregecske ehhez a szoftverhez.
Bocs utolsó mondatom vissza szívva, ez azért nem öreg konfig, sőt megnéztem a játék követelményeinek is megfelel, akkor itt más a bibi.
Sőt lehet az akadás hibája a vinyó tipusa is, IDE vagy Sata . pl: 1000Mb/seces netnél nem mindegy melyik a csatoló a vinyónál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!