Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programot lehet ingyen...

Milyen programot lehet ingyen letölteni laptopra?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Én olyan képszerkesztő programot szeretnék letölteni ahol képre is lehet szerkeszteni,pl: van egy képkeretem és arra lehessen tenni virágot szívet felhőt stb tudnátok nekem ilyen programot linkelni? ajánlani?

köszönöm.

2016. ápr. 6. 10:26
1 2
 11/14 Lajos54 ***** válasza:

Várom a kérdező reagálását...

Szerintem sem a letöltés ingyenességére, hanem a program használatának ingyenességére gondolt. De persze biztosat csak ő mondhat.

2016. ápr. 6. 20:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek letöltöttem a Photoscape programot de sajnos sehogy nem tudok rájönni hogy lehet képre szerkeszteni szóval van egy kép keret arra szeretnék tenni dolgokat pl: felhő szív egy női alak vagy egy szerelmes pár stb de sehogy nem jövök rá hogy hogy kell csinálni na ezt írjátok le nekem.
2016. ápr. 6. 21:24
 13/14 tabaki ***** válasza:

Nagyon sajnálom, de a gépem az utolsókat rúgja, a windowsos felét már egyáltalán nem tudom beindítani, hogy kipróbáljam. Nézd végig alaposan a menüket, emlékeim szerint van valahol egy olyan pont, ahol dekorokat lehet rakni a képre, talán az effektek között. Valami szív biztos, hogy van benne, a virág meg a felhő necces, a többi már szinte biztosan nincs, szerintem ahhoz már igazi képszerkesztő kéne, mert ez klasszikus kivágás-beillesztési feladatnak tűnik, azt meg nem tudja. Erre alkalmas program is van rengeteg, de készülj fel rá, hogy azok némi tanulást igényelnek, nemcsak előkészített dolgokat kell leokéznod, mint a PhotoScape-ben.

Kezdésre nem rossz a Phoxo, igazán jó programnak nevezhető a Gimp, ha pedig általad rajzolt figurákról van szó, megkockáztatom, hogy az Inkscape is jól beválhat. Ezen az oldalamon összegyűjtöttem egy pár linket:

[link]

A Gimppel kapcsolatban megemlítendő még, hogy innen nagyon jó oktatókönyvet tölthetsz le hozzá:

[link]

Itt pedig hasznos gyakorlatokat találsz (mellesleg az Inkscape-hez is):

[link]

2016. ápr. 7. 12:38
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:))
2016. ápr. 8. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!