Sziasztok.Én olyan képszerkesztő programot szeretnék letölteni ahol képre is lehet szerkeszteni,pl: van egy képkeretem és arra lehessen tenni virágot szívet felhőt stb tudnátok nekem ilyen programot linkelni? ajánlani?
Ha a legegyszerűbb feladatokat is csak lopott programmal tudnám megoldani, én is világgá kiáltanám a panaszomat.
2016. ápr. 6. 13:18
6/14 Lajos54 válasza:
Én is éppen azt akartam mondani, hogy ezek nem kimondottan ingyenes programok :D
2016. ápr. 6. 14:32
7/14 anonim válasza:
A kérdés az volt, hogy melyiket _lehet_ _ingyen_ letölteni. Mindegyiket le _lehet_ tölteni ingyen.
2016. ápr. 6. 14:35
8/14 tabaki válasza:
Köszi, hogy megmagyaráztad, a vicceknek az mindig jót tesz. Pontosan értettem a nem túl erős csattanót, csak indokoltnak nem tartom a szarkazmust. Egy tisztességesen föltett kérdésbe minek belekötni egy kis fogalmazásbéli pongyolaság miatt? Kérdező érthetően közölte, mit szeretne.
Kerül a Gyíkra épp elég tapló kérdés, tartogasd azokra a gegjeidet.
2016. ápr. 6. 17:03
9/14 anonim válasza:
You must be fun at parties, dude. Olyan karótnyelt kis csücsörítős ember vagy aki csak egyszer mosolygott még, de akkor is izgult, hogy ráncos marad a bitchface? Kapott a kérdező rendes választ, nicns széttrollkodva a fórum, illetve teljesen releváns a válaszom és sokkal jobban hazsnáéható programok, mint az ingyenesek.
2016. ápr. 6. 17:21
10/14 tabaki válasza:
Szívecskés-felhőcskés szerkesztésre csakugyan ezerszer jobban tudja használni egy kezdő, kár is volna mást állítani, mert az bizony már a lódítás határát súrolná... Szerintem nem ugyanazt értjük relevancia alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!