Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az emberek miert nem szeretik...

Az emberek miert nem szeretik a mcafee-t?

Figyelt kérdés
en letoltottem a mcafeet(livesafe es utana antivirus plus)probaverziojat es semmi gond nincs vele.amikor elkezdi a vizsgalatot akkor zavarja gepet de csak kezdeskor meg telepiteskor

2016. ápr. 4. 11:56
 1/4 anonim ***** válasza:
És milyen arányban találja meg a kártevőket? Mennyire biztos a védelme?
2016. ápr. 4. 12:38
 2/4 A kérdező kommentje:
szerintem eleg jo.(teljes,gyors,egyeni vizsgalat.)megkapja a virust es kiirtja ennyi
2016. ápr. 4. 13:10
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Én azóta nem használok víruskeresőt, amióta az egyik munkahelyen a víruskeresők alkalmazása ellenére is teli vannak a gépek...

Olyan ez mint most Magyarország is védekezik a terrortámadások ellen, de véleményem szerint azt sem lehet megakadályozni, szinte kizárt!

Tehát ha egy vírus rá akar menni egy gépre, akkor az rámegy, akár úgy, hogy Te magad indítod el vagy akarattal vagy véletlenül... :-)

ui.: a viruskeresők csak arra jók, hogy tovább lassítsák a gépedet!

2016. ápr. 4. 13:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia,

Azért, mert amióta az Intel felvásárolta a céget, nem történik érdemi fejlesztés. A független tesztektől távol marad a termék, ahol szerepel, ott pedig jellemzően rosszul szerepel. A vírusfelismerési aránya kb. 85 százalékos, szemben a 99 százalékos G DATA, Bitdefender, F-Secure vírusirtókkal.

Az ESET-re hasonló igaz, három éve már csak lefelé megy. Valaha mind a McAfee, mind az ESET nagy volt.

2016. ápr. 5. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!