Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem szeretik az emberek...

Miért nem szeretik az emberek az ASRock lapokat?

Figyelt kérdés
Sokat hallottam, hogy "asrockot ne vegyél". Mi a baj velük?
2015. júl. 13. 14:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Sz*rt.

ASRock az egyik legjobb.. nekem eddig csak az van/volt.

Szinte csak alaplapokat gyártanak (meg összeraknak pár PC-t.), hogy lehetne már szar?

Akkor már rég nem lenne...

2015. júl. 13. 14:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Én sem tudom, ezért kérdezem. Nekem is Asrock lapom van november óta, eddig nem tapasztaltam hibáját. Az érvekre lennék kíváncsi (nem vitatkozni szeretnék), hogy aki ellenzi, az miért tesz, és hogy hogy alakult ki ez az "Asrockot ne vegyél" szlogen?
2015. júl. 13. 14:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Onnan, hogy véletlen kifogott egy hibás darabot, és azt hiszi, hogy sz-.r az egész.
2015. júl. 13. 14:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
10 éve elég rossz lapokat gyártottak, ezért azt hiszik, hogy most is rosszakat gyárt.
2015. júl. 13. 15:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ma is mókás sok eleme, de nagyon rendben vannak, nincs semmi kis gikszer az esztétikaiakon kívül évek óta. Középkategóriában meg rettentő jó vásár.
2015. júl. 13. 16:24
 6/7 Trevor. ***** válasza:
100%
Azért, mert régen az Asrock az Asus leányvállalata volt és az Asus jobb minőségű lapokat gyártott. De most már különálló és jó ár-érték arányú lapokat gyárt.
2015. júl. 13. 17:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ment a plusz mindenkinek. :)
2015. júl. 13. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!