Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell ezzel a programmal...

Hogyan kell ezzel a programmal össze illeszteni két hang fájlt?

Figyelt kérdés
[link]
2016. ápr. 1. 22:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Szuper az audiciti be teszi :)Nah ha nem sikerülne össze ileszteni kérdezek.
2016. ápr. 2. 18:29
 12/16 A kérdező kommentje:
oké kérdezek:be tettem két fájlt két audiciti panel jött be. Rámentem hogy öszevonás és az egyik felett be számoszta feketesávban a szalagot. Most mi csináljak?
2016. ápr. 2. 18:32
 13/16 A kérdező kommentje:
Le szetem egy videót de ebben csak be húzza a panelbe a két fájlt. Mért van az hogy nálam meg nyilik két külön Audacity mikor be csatolom? Be húzni meg egyszerüen nem engedi. CSak két katt és beteszi. De csak egyet. A másikat külön nyitja.
2016. ápr. 2. 19:31
 14/16 A kérdező kommentje:
Audacity ebbe le tudod írni lépésről lépésre hogyn tudok két fájlt össze illeszteni. egy 1óra 20 perces hez kéne egy 20perces részt a végéhez tenni.
2016. ápr. 2. 19:36
 15/16 DjImipapa ***** válasza:
Reggel....most nincs gépem a közelbe.
2016. ápr. 2. 20:47
 16/16 DjImipapa ***** válasza:
Most meg ahogy nézem, videóról írsz....azt meg nem zeneszerkesztővel lehet! Ha 2 hangot behúzol az audába, egymás alatt lesznek, ezután klikk 2 ikra, menüből keresd az időbeli eltolás funkciót, húzd a 2-est jobbra amíg kell. És kész, mentés mp3....
2016. ápr. 2. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!