Hogyan kell ezzel a programmal össze illeszteni két hang fájlt?
2016. ápr. 1. 22:55
2/16 A kérdező kommentje:
Érthetően légyszives. Nem tok angolul. De akkor ezekszerint lehet igaz?
2016. ápr. 1. 23:16
3/16 anonim válasza:
akkor használj olyan sw-t, amiben magyar nyelvi támogatás is van! (felteszem, erre magadtól nem gondoltál)
4/16 A kérdező kommentje:
Ezzel szeretném mert nekem ez egyszerű. AM nézem a képet de nekem nincs filemanagger. Csak ad file és exit van. edit options help és kész. Szóval nem ugyan olyan mint a képen.
2016. ápr. 1. 23:21
5/16 A kérdező kommentje:
az mér van hogy ezt a nod amikor le próbálom tölteni vírusnak jelzi? és be adja hogy kapcsolat meg szakítása.
2016. ápr. 1. 23:36
6/16 A kérdező kommentje:
Nemértem mért más amit használok pedig ugyan az a neve. Meg látszik hogy hasonlít rá.
2016. ápr. 1. 23:36
7/16 A kérdező kommentje:
"akkor használj olyan sw-t, amiben magyar nyelvi támogatás is van! (felteszem, erre magadtól nem gondoltál)"
de szeretem amikor segítséget kérek és inkább csak ki oktatnak meg utasítgatnak.
2016. ápr. 1. 23:42
8/16 DjImipapa válasza:
Bakker! Kérdező: ezzel akarod csinálni, mert ez neked egyszerű, bár angol nem megy....akkor eleve nem egyszerű...légy már kicsit kreatív, nyugodtan használj olyan progit, ami más, pl.: audacity ami eleve magyar kezelőfelületű, vagy olyat, ami alapból erre van! pl.: videojoiner.
9/16 A kérdező kommentje:
Az a abaj a legötbb nem ismeri fel a 3gpp formátumot. De nekem jó lenne bármilyen amivel meg tudom csinálni. Ez am hang fájl. az az érdekes hogy át alakítottam mp3ba be raktam avidemux, virtual dub, mind azt hozta be hogy 3gpp ből mp3 nem jó neki.
2016. ápr. 2. 18:25
10/16 DjImipapa válasza:
Hangfájlt ne akarj már videószerkesztővel(avidemux-virtualdub) kezelni, nem sok eredménnyel kecsegtet...linkelj nekem egy 3gpizét letölteni, eredetit oszt utánapróbálok nézni, mert nekem olyan nincséppen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!