Egy fénykép szerkesztése után a tulajdonságokban ott van, hogy szerkesztettem Adobe Photoshop-pal. Van rá valami megoldás, hogy azt eltüntettesem onnan?
Erről beszélek.
Feltöltöttem képmegosztó oldalra, majd letöltöttem, de továbbra is ott van.
Azt szeretném, ha az illető megnézi, akkor semmi olyant ne találjon rajta, ami a szerkesztést bizonyítaná.
használd ez az ingyenes alkalmazást
Exif Pilot 4.9.3 (2,3M)
Támogatott képformátumok:
JPEG, TIFF, PNG, DNG, NEF, PEF, CR2, CRW, JP2, ORF, SRW, ARW, SR2, és a PSD - a metaadatok olvasására, szerkesztése, és törlése.
Soron következők közül Geniuseus linkes megoldása működött. A többit nem próbáltam. Ettől függetlenül mindenkinek ment a pozitív értékelés. Köszönöm nektek!
12-es válaszoló. Annyi kérdésem lenne, hogy hol tudom azt beállítani PS-ban, hogy ne mentse ezeket az adatokat? Tudnál nekem mutatni róla egy screent?
Mikor menteni akarom, ezek a beállítások lehetségesek:
Amikor az ICC profilból kiveszem a pipát és úgy mentem el, akkor is megjelenik a PS a tulajdonságoknál.
Alt+Shift+Ctrl+I (Fájlinformáció) > Speciális > EXIF tulajdonságok, PDF tulajdonságok esetleg, http://
png:Creation Time:, Modification Time: (...amelyikben az eltávolításra, törlésre szánt adatok, dátumok vannak), kijelölöd (bal klikk!) és a Törlés billentyűre kattintasz.
OK! majd Mentés másként.... (hogy az eredeti képed az összes EXIF adattal is megmaradjon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!