Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Egy fénykép szerkesztése után...

Egy fénykép szerkesztése után a tulajdonságokban ott van, hogy szerkesztettem Adobe Photoshop-pal. Van rá valami megoldás, hogy azt eltüntettesem onnan?

Figyelt kérdés

Erről beszélek.

[link]

Feltöltöttem képmegosztó oldalra, majd letöltöttem, de továbbra is ott van.

Azt szeretném, ha az illető megnézi, akkor semmi olyant ne találjon rajta, ami a szerkesztést bizonyítaná.

2016. márc. 30. 23:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

használd ez az ingyenes alkalmazást

Exif Pilot 4.9.3 (2,3M)

[link]

Támogatott képformátumok:

JPEG, TIFF, PNG, DNG, NEF, PEF, CR2, CRW, JP2, ORF, SRW, ARW, SR2, és a PSD - a metaadatok olvasására, szerkesztése, és törlése.

2016. márc. 31. 17:41
 12/15 anonim ***** válasza:

Picture Information Extractor ?

(Free EXIF Reader)

web: [link]

[link]

stb...

[link]

[link]

...egyébként az a legjobb megoldás, ha legközelebb hasonló esetben a PS-ban mentéskor azt választod ki, hogy a metaadatok ne legyenek mentve, nem lesz vele gondod!

2016. márc. 31. 18:04
 13/15 A kérdező kommentje:

Soron következők közül Geniuseus linkes megoldása működött. A többit nem próbáltam. Ettől függetlenül mindenkinek ment a pozitív értékelés. Köszönöm nektek!

12-es válaszoló. Annyi kérdésem lenne, hogy hol tudom azt beállítani PS-ban, hogy ne mentse ezeket az adatokat? Tudnál nekem mutatni róla egy screent?

Mikor menteni akarom, ezek a beállítások lehetségesek:

[link]

Amikor az ICC profilból kiveszem a pipát és úgy mentem el, akkor is megjelenik a PS a tulajdonságoknál.

2016. márc. 31. 20:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Alt+Shift+Ctrl+I (Fájlinformáció) > Speciális > EXIF tulajdonságok, PDF tulajdonságok esetleg, http://

png:Creation Time:, Modification Time: (...amelyikben az eltávolításra, törlésre szánt adatok, dátumok vannak), kijelölöd (bal klikk!) és a Törlés billentyűre kattintasz.

OK! majd Mentés másként.... (hogy az eredeti képed az összes EXIF adattal is megmaradjon)

2016. ápr. 3. 16:30
 15/15 anonim ***** válasza:
Az ICC profil az a színprofil. Pl. sRGB, Euroscale stb.
2016. ápr. 3. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!