Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért ne tudom telepíteni a...

Miért ne tudom telepíteni a frissítést a COMODO Internet Securityre?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=fMIpnyguOvA

Ennyi lenne a problémám. A leírásban megvan minden ami ehhez kapcsolódik. KÉRLEK SEGÍTSETEK!

2010. ápr. 4. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:

mert nem ehhez a verzióhoz van a frissítés szerintem az a baja

[link]

innen szedd le a legfrissebbet ezt már lehet update-elni is

2010. ápr. 4. 22:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem kell másik verzió mert máskor tudta frissíteni csak most nem.De különben is.Ez a verzió XP SP2-höz jó nekem meg XP SP3-mam van.
2010. ápr. 4. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Rendszerint akkor nem tudja a védelmet frissiteni, ha valami fertőzés bejutott a gépre, akár biztonsági résen keresztül is megtörténhet. Ez pedig nem engedi a virusirtók frissitését, nem enged fel pl. a Commodo oldalára se. Próbáld meg ezzel a kis Free viruskeresővel (ingyenes, letölthető), tud magyarul is. [link]
2010. ápr. 5. 00:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Már próbáltam de semmit nem talált.
2010. ápr. 5. 08:57
 5/8 anonim ***** válasza:

Ezt nézd meg, hátha találsz valami ötletet: [link]

Amúgy én vasárnap frissítettem, és össze is cseszte a gépemet, lefagytak a programok, nem tudtam uninstallálni rendesen a COMODO-t és végül föltettem az Eset Smart Security 4-et.

Sajnálom, mert nagyon jó volt a COMODO is, de csalódtam benne.

2010. ápr. 5. 09:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Ezért jobb az a védelem, amelyik automatikusan frissiti magát, időnként a modulokat is. Észrevétlenül dolgozik a háttérben és csak akkor dobja fel a vörös ablakot, ha valóban észrevesz valamit. Eset Smart Security 4.0 van nekem is.
2010. ápr. 5. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:
A Comodo is automatikusan frissít csak megsúgom, de ahogy minden más vírusírtó ennél is vannak nagyobb verziófrissítések amiket csak manuálisan lehet telepíteni. Az Eset-nél is van ha te még nem találkoztál ilyennel az a te bajod
2010. ápr. 5. 15:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagynehezen sikerült megoldanom a problémát:D Köszi:D
2010. ápr. 6. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!