Nem indul a windows xp. Mit tegyek? [Többi Lent. ]
Üdv indításkor ezt írja ki A Windows nem indítható, mertbaz alábbi fájl hibás, vagy nem található:
\WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM
Az lenne a kérésem hogy esetleges megoldásokat, vagy tippeket mitöl történhetett ez tudnának -e írni?
Hát úgy 3 hete nincs internet bekötve a gépbe mert átkerült egy másik szobába ahova nem ér el a net kábel.
Nem kutazgattam/módosítgattam semmit semilyen mappában főleg nem a windowson belül.
4 napjq vírusírtoztiam a gépet avasttal.
5db vírust talált, mind törölte.
Aztán beállítottam hogy rendszer indításkor keressen vírust működött is, kék háttérrel kereste (nem kék halál)
És talált sokat a legtöbb mobogenie(mert fent van a gépemen)
néven talált nem tudom mennyit de elég sokat párat karanténba rakott és a többit törölte.
Ezután volt pár ki be kapcsolás a napok folyamán és nem történt semmi 4 nappal a vírus keresések után történt ez.
De én tényleg nem piszkáltam sehol semmit csak úgy egyszer csak ez a kép jött be.
Ja és abban a szerencsétlen helyzetben vagyok hogy nincs windows telepítő se cdn se sehol mert ezt a gépet vettem és nem kaptam hozzá kódot se cdt.
Szóval előre is köszi a válaszokat én még fenn leszek gyakorin 1 oráig szóval picit sűrgős lenne a segítség.
Gyanítom, valami kártevő túl mélyen beette magát a rendszerbe, és ennek következtében hazavágta a rendszeredet. Hogy miért pont most, az persze jó kérdés.
Ezt találtam róla (telepítő nélkül nem úszod meg):
Esetleg az utolsó helyes konfigurációval is próbálkozhatsz (indításkor F8).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!