Windows 10 telepítő miért nem indul el?
Figyelt kérdés
Pendrive-ról szeretném feltelepíteni a gépem de kiadja a windows 10 logót és 15 perc várakozás után csak ujraindul.Kérlek segítsetek!!! A válaszokat előre is köszönöm.2016. márc. 11. 10:24
1/10 Tengor válasza:
Más gépet telepítettél már erről a pen drive-ról?
2/10 A kérdező kommentje:
Igen egy először a pendrivera 64 bites windowst töltöttem le, az én gépemen az nem indult mert a épem 32bites. De utána letöltöttem a 32 bites verziót és ahogy leírtam csak újraindul és semmi nem történik.
2016. márc. 11. 10:35
3/10 Tengor válasza:
32 bites a géped? Milyen konfigra szeretnéd feltenni a Win 10-et és miért?
4/10 anonim válasza:
van a gépen os?
ha win 8+ van, akkor a gépházból elindíthatod úgy, hogy a pendriveot töltse
5/10 axonbite válasza:
mivel raktad pendrive-ra a win10-et?
6/10 A kérdező kommentje:
Nincs semmilyen op rendszer a gépen.
2016. márc. 11. 11:56
7/10 axonbite válasza:
milyen programmal tetted fel a windows 10 telepítőt pendrive-ra?
8/10 A kérdező kommentje:
A windows 10 hivatalos oldalán töltöttem le egy programot és az automatikusan rátette a pendrivera. Valami mediatool volt a program neve.
2016. márc. 11. 12:26
9/10 axonbite válasza:
javaslom a rufus nevű program letöltését elindítod megmutatod neki a pendrive-t és kiválasztod az image fált. ez ráteszi pendrivera a telepítőt úgy ahogy kell és menni fog.
10/10 A kérdező kommentje:
Próbáltam a Rufusal de azzal sem jó, a processzort fogom kicserélni hátha azzal jó
2016. márc. 12. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!