Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem működik windows...

Syl2 kérdése:

Miért nem működik windows 10-en a játéksáv videórögzítője?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eddig hibátlanul tudtam videót felvenni a Játéksáv(win+G) segítségével, de most már nem működik.

Hiba jelenség: [link]

Minden játékban/alkalmazásban ezt írja. Valakinek valami tippje a megoldásra van?

Találtam olyat,hogy feladatkezelőben lőjjem ki a bcastdvr.exe -t, de ez nem segített a problémámon sajnos.

#hiba #videórögzítő #error #Windows 10 #játéksáv #windows+G #gamer bar
2016. márc. 26. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
fraps és kész :D
2016. márc. 27. 08:47
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, de az a lehető legrosszabb választás.
2016. ápr. 2. 20:19
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

Mázlista,neked legalább kiírja,de nekem még írni se hajlandó a win 10 felvevő,nem ám felvenni. :D

Nem tudom milyen vga kártyád van,de javaslom próbáld meg a RaptR-t,az amd gaming evolvedet.

nvidia kártyákkal is működik,le van tesztelve : https://www.youtube.com/watch?v=ym--CX8bTAM

letöltés : [link]

2016. ápr. 3. 06:00
 4/7 kszk2 ***** válasza:

A fraps elavult és ócska, a windows 10 játéksáv nekem működik de viszonylag kevés opció van amit lehet állítani.

Én az OBS-t ajánlom.

Előttem lévő írta a raptr nevű programot amit NEM ajánlok hogy letölts mivel teli van reklámmal és állandóan a játékaidat akarja "optimalizálni" ami nem segít semmit mivel csak minden játéknál átállítgatja a beállításokat :P

A beleépített felvevőprogram igazából a plays.tv néven fut (az csak a felvevőprogram minden más funkció nélkül)

Itt találhatod meg: [link]

2016. ápr. 3. 10:10
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
A fraps még mindig a legjobb, de nem baj. :D Az, hogy a krumplid nem elég jó hozzá, nem a mi bajunk.
2016. ápr. 3. 10:47
 6/7 A kérdező kommentje:

AMD kártyám van, szóval ismerem az AMD felvevőjét és a Raptr-t. De mégis a win felvevőt szerettem volna használni.

A krumplim elég jó a fraps-hez ;) Nem a videó minőségével van bajom, vagy netán azzal, hogy lassítaná a gépet.. hanem azzal,hogy egy 5 perces videó 20 giga. Másik normális felvevő programmal ugyan azt a minőséget elérem tized ennyi tárhelyen is.

Vissza a témához: Már sikerült megoldanom azt a hibát, hogy nem vesz fel a win10 felvevő. Akinek fenn állna a hiba:Start -> Gépház -> rendszer -> tárterület -> Ez a gép (C:) -> legörgetsz -> ideiglenes fájlok -> ideiglenes fájlok törlése. És már vesz is a Win10. De ez után nálam maradt egy olyan probléma,hogy hiába írja,hogy 5 perc 45 másodpercnél tart. Ha megállítom akkor kb 35-40 másodpercnyi felvételt ment el. Nem jöttem rá a hiba okára, de már nem is nagyon foglalkozok vele. :) Köszi a válaszokat!

2016. ápr. 9. 00:46
 7/7 anonim válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám. nvidia geforce gt 620- am van, eleinte tökéletesen működött, mostmár nekem is ezt írja ki.
2016. aug. 6. 13:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!