PDF kiterjesztésű programban szeretnék szövegrészletet keresni. Hogyan kell?
Figyelt kérdés
2016. márc. 25. 16:41
1/5 anonim válasza:
A megnyitásához való Adobe Reader vagy Foxit Reader tartalmaz kereső funkciót. Például az utóbbinál legfelül a "Tools", majd azon belül a "Search"-ra kell kattintani. A magyar nyelvű Adobe Reader-nél meg legfelül a "keresés"-re, majd azon belül a "keresés"-re. És megjelenik egy ablak ahova a keresett szöveg beírható.
2/5 anonim válasza:
Bocs, helyesbítem az utolsó előtti mondatot:
A magyar nyelvű Adobe Reader-nél meg legfelül a "Szerkesztés"-re, majd azon belül a "Keresés"-re.
3/5 A kérdező kommentje:
Ezt ismerem. A keresésnél amit beírok, nem találja meg, mert szerintem kép-nek tekinti az egészet.
2016. márc. 25. 16:58
4/5 A kérdező kommentje:
Át tudtam konvertálni docx-be, úgy sem keres.
2016. márc. 25. 16:59
5/5 anonim válasza:
képben értelemszerűen nem tudsz szöveget keresni. előbb egy ocr-rel konvertáld át szöveggé a képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!