Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » 1 GB memóriával, és 2 magos...

1 GB memóriával, és 2 magos 1.9 GHz-s processzorral menne az Ubuntu? És ha igen, hogy?

Figyelt kérdés
Megérne egy próbát?

2016. márc. 24. 18:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Akkor ha már van tapasztalatod akkor mehet már a Debian vagy az Arch.Mind 2-höz van jó dokumentáció.
2016. márc. 25. 14:58
 12/17 A kérdező kommentje:

A Debian szerettem volna kipróbálni, telepíteni, de előjött egy meglehetősen furcsa probléma.

Történesen teljesen random, a telepítés egy pontján a laptop egyszerűen kikapcsolt. Mintha aksi nélkül kihúztam volna a töltőt.

NetInstall volt amivel próbáltam, USB-ről. Nem tudom live rendszerrel hogy menne.

2016. márc. 25. 15:03
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor ott valami más gond van.Ha jó a Mint akkor szerintem maradj annál.
2016. márc. 25. 15:31
 14/17 A kérdező kommentje:

A Mint eddig jól muzsikál.

A Debiannak meg nem tudom mi gondja volt.

2016. márc. 25. 15:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Ezen a konfigon a Mint+Mate kényelmesen elfut. Mint+Xfce pláne. :)
2016. márc. 25. 16:13
 16/17 A kérdező kommentje:

Igen, tudom hogy a Mate sem olyan hardverigényes, de nálam a kedvenc a sok kipróbált DE közül az Xfce lett.

Plusz elég személyre szabhatónak látom, a Mate kevésbé az, ha jól emlékszem.

2016. márc. 25. 16:21
 17/17 Alain Delon ***** válasza:

Utolsónak:

Ha hozzátenne 1-2 giga memóriát, használhatna bármit. Én 1,7 Gigával használok KDE-t effektekkel. Ami nálam is probléma tud lenni, a 'netes tartalom.

2016. márc. 26. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!