Nektek mi a véleményetek a Leauge of Legends-ről?
Figyelt kérdés
Szerintem egy retkedék az egész játék,de az egyik osztálytársam szerint az egyik legjobb játék és jobb a Counter Strike:Global Offensive-nál is.2016. márc. 24. 12:20
2/11 anonim válasza:
érzem a 11 éves szintű trollkodást a levegőben.. nem látom a problémádat.. két teljesen más típusú játékot hasonlítottál össze.. a lolnak 1 nagy hibája van a balance.. a rossz community meg nem a gyártó hibája vagyis csak részben.. aki fps-t akar játszani játsszon azt, aki moba-t az játsszon azt (ez így van minden stílussal).. a lol egy igen jó játék egész jó kidolgozással és nem véletlen a legnagyobb játékos bázissal rendelkező e-sport játék..
ui.: cyka blyat
3/11 Tozser Alex válasza:
Leauge of Legends!!
Lehetetlen megunni.
4/11 anonim válasza:
Akkor mar aion az sokkal szebb es kidolgozottabb nem veletlen foglal 50gb helyett
5/11 anonim válasza:
Hát kb sz.r mind a kettő, de balancon túl alol igen nagy problèmája hogy a kezdő játèkosoknak nincs gyakorlási lehetősège; a botok hülyèk mint a tök pvp-ben meg gond nèlkül összerak a jóval profibbal is mert te bot meccsen elèrted a 30as szintet ès akkor már biztos tudsz játszani... Szval igy toxic az egèsz játèk.
6/11 anonim válasza:
Mindkettő egy kalap fos, de a lolban lehet ismikkel ökörködni. :D (főleg, hogy nekik más nem fut el a gépükön :( )
7/11 anonim válasza:
Én szidtam ,hogy szar ,mert láttam képeket videókat stb... Nem jött be. Majd kipróbáltam haverjaim hatására. Rájöttem ,hogy r*hadt jó játék :D :D Ajánlani tudom! A barátokkal játszani a legjobb ^^
8/11 anonim válasza:
Szerintem a Lol most elég jól balance-olva van. A Meta igazán csak a profi csapatoknál számít akik rendszeresen egymással játszanak és a legjobbra is törekednek, de egyébként most a profi Meta is elég változatos.
9/11 anonim válasza:
a profi meta épp hogy nem változatos(legalábbis a versenyeken látott) ezért nem nézek lcs-t.. mindig van 6-8 tipikus bann a többi op champet meg elpickelik.. néha van valami új érdekes mint az olaf mid volt de ennyi..
10/11 anonim válasza:
Úgy értettem, hogy pl a tavalyihoz képest változatos, de amúgy persze, igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!