Most nemrég kezdtem el videózni (16 éves vagyok) Van egy Gtx460 om 4 gbram 550w táp g41m-gs3 alaplap-om az a kérdésem hogy amikor elkezdek felvenni valamit akkor csak a vieó laggol de nekem megy stabil 60fps em (OBs) -ot haszálok ha valaki?
Figyelt kérdés
2016. márc. 24. 08:32
1/6 anonim válasza:
te jó ég, egy mondatot nem bírsz értelmesen leírni, akkor videózni hogyan fogsz majd?
De amennyit meg tudtam érteni, az az hogy laggol a videó, de 60 fpsed van. Ez azért van, mert le kell renderelni, utána jó lesz (mp4-be csináld)
A tápot miért írtad le? és az alaplapot? a processzort miért nem?
2/6 anonim válasza:
így van processzort kellet volna le írni infóba ..
azt hiszitek majd ebből lesz pénzetek mert most a youtube videózás a menő dolog ?! lassan már több youtuber lesz mint nem youtuber így elfog veszni az érdeklődés .. alapból sem adnék pénzt egy suhancnak sem !! Aki kamerák ellőt akar szerepelni mennyel el híradósnak tanulja ki a média szakmát !! ne youtubon verje a nyálát..
3/6 A kérdező kommentje:
bocsi tényleg szarul irtam le :(
2016. márc. 24. 12:21
4/6 CspCsj válasza:
Beállítások megfelelőek?
5/6 A kérdező kommentje:
processzorom xeon E5440 2.83 quad
2016. márc. 24. 12:23
6/6 A kérdező kommentje:
amúgy melyik programmal rendereljem le ?
2016. márc. 24. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!