Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Gta 5 ben Fraklinnel hogyan...

Gta 5 ben Fraklinnel hogyan kell elkezdeni a Smoke üzlet küldetéseit? Megvettem de nem hoz pénzt a vállalkozás?

Figyelt kérdés
Megvettem az üzletet , Franklin házához közel találtam is egy furgont amivel az üzlethez kellet hajtani de közben elkezdtek a rendőrök körözni , álltam az autóval az üzlet előtt az idő számolt visszafelé de a körözés miatt nemvolt érvényes a feladat , elmúlt a körözés de már lejárt az idő .A küldetés nem lett sikeres de kudarc sem ,semmit sem irt ki a játék .A kocsit otthagytam majd játszottam tovább .A kocsi eltűnt és Franklin lakásához közelében sincs a garázsban .Mi a teendő ? Hol találom a kocsit vagy hogyan tudok belekezdeni az üzlet küldetéseibe ?

2016. márc. 23. 15:23
 1/3 Nemohalacska ***** válasza:

Ugyanazt a kocsit már nemfogod megtalálni max ugyanarról a helyről elhozni. Mint ahogy minden üzletnél úgy ennél is hetente ad feladatot. Smoke on the Water feladatokból hetet ismerek melyek itt találhatók:

[link]

A bizniszfeladatokból azokat szokta beadni általában amikhez a legközelebb vagy éppen.

2016. márc. 23. 22:06
 2/3 Nemohalacska ***** válasza:
Ugyebár bevételt is hetente hoz de csak akkor ha azon a héten elvégezted a hozzá tartozó feladatot amit beadott éppen.
2016. márc. 23. 22:07
 3/3 Nemohalacska ***** válasza:
Megoldás: Pörgesd a napokat egy hétig. Ezt legegyszerűbben Trevorral tudod megtenni ugyanis amikor ő lefekszik 12 órákat alszik. Menteni nemkell csak fektesd le majd fel majd ismét le és így tovább amíg el nem telik egy hét majd válts vissza Franklinre és menj valamely az általam linkelt térképen jelzett helyre és be fogja adni.
2016. márc. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!