Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program amivel...

Van olyan program amivel videókat/hangfájlokat lehet vágni?

Figyelt kérdés
pl úgy hogy telefonnal fel vettem 10óra anyagot. És 20 perces darabokra szeretném szeletelni.
2016. márc. 22. 21:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Például a legegyszerűbbek:

* [link]

* [link]

2016. márc. 22. 21:48
 2/14 A kérdező kommentje:
Magyar nyelvű van?
2016. márc. 22. 22:01
 3/14 A kérdező kommentje:

[link]

ezt szettem le hogy tudok vele vagdalni?

2016. márc. 22. 22:14
 4/14 anonim ***** válasza:

A Virtualdubnak van honosítása:

[link]

az Avidemux - legalábbis a Xubuntu 14.04-es Linux disztribúcióba feltelepített 2.5.4-es verziója - is rendelkezik honosítással, de a 2.6.12-es Windowsos verzió úgy látszik, sajnos nem. ;(

2016. márc. 22. 22:16
 5/14 anonim ***** válasza:

Az Avidemuxban, ha ki akarsz vágni valamit, akkor:

1. Megnyitod az állományt: Fájl -> Megnyitás / File -> Open / CTRL + O

2. Az alsó csúszkával elnavigálsz a kivágni kívánt rész kezdetééig.

3. Az alsó csúszka alatti eszköztáron megnyomod a Kijelölés: Eleje / Marker A gombot.

4. Az alsó csúszkával elnavigálsz a kivágni kívánt rész végéig.

5. Az alsó csúszka alatti eszköztáron megnyomod a Kijelölés: Vége / Marker B gombot.

6. A kijelölt részt elmented: Fájl -> Mentés -> Videüó mentése / File -> Save -> Save video

2016. márc. 22. 22:36
 6/14 A kérdező kommentje:

köszi.

Márcsak olyan problémám van hogy nem ismeri fel a 3gpp formátumot.

2016. márc. 22. 22:50
 7/14 A kérdező kommentje:
de hogy még a video konvertáló semxD
2016. márc. 22. 22:54
 8/14 A kérdező kommentje:

na sikerült át konvertálni aviba.

Megpróbáltam kivágni a részt. Amit csináltam próbából meg nyitottam a fájlt. A csúszkát el húztam a feléig. Meg nyomtam a csúszka alatti részben az A elhúztam a végéig majd meg nyomtam a B. Rámentem hogy mentés.

Ami történt hogy ugyan azt a fájlt le mentette egészbe egy másik mappába. De kivágás nem történt. Ez az A B mintha semmit nem csinálna. Mit szúrtam el?

2016. márc. 22. 23:33
 9/14 A kérdező kommentje:
Virtuál dub al sikerült. Miért van az hogy 35 megás másfél perces avi hangfájlból 10másotperces vágás 1gigás lett? Nem lehet szabályozni a méretét?
2016. márc. 23. 02:04
 10/14 anonim ***** válasza:

"Miért van az hogy 35 megás másfél perces avi hangfájlból 10másotperces vágás 1gigás lett?"

Be kell állítani, hogy mivel tömörítsen.

[link]

[link]

2016. márc. 23. 02:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!