Miért nem indul el a Minecraft Windows 10-en?
Figyelt kérdés
Teamextreme launchert használok, ha rákattintok a playre,akkor valami pixel format not accelerated jön ki. Már sok helyen utánanéztem és azt írta frissítsem a videókártyám driverét. A legújabb van meg. Windows 10-en nem indul, Windows 7-en még tökéletesen működött.2016. márc. 22. 17:15
21/24 A kérdező kommentje:
A processzor pontos neve: Intel(R) Celeron(R) CPU G530 @
2.40 Ghz 2.40 Ghz
Érdekes módon a MesterMc elindul, de nem szeretném használni (biztos tudja valaki miért). Nekem kellene egy olyan kliens ami elindul és lehet modolni, ha a teamextreme nem fog elindulni.
2016. márc. 23. 08:19
23/24 A kérdező kommentje:
Nem kérek több választ, végül megtaláltam a megoldást.
Akinek hasonló problémája van itt a link a videóhoz, ami nekem segített: https://www.youtube.com/watch?v=tj2mPrlB2B4
2016. márc. 24. 07:05
24/24 anonim válasza:
Nekem semmilyen kliens nem indul el.ASUS laptopom van,a videokártya is frissítve lett,mindent próbáltunk már,valaki kicsit leegyszerűsítve le tudná írni a megoldást,ugyanis én nem annyira értek a dologhoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!