Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem indul el a minecraft...

Miért nem indul el a minecraft a gépemen?

Figyelt kérdés

Üdv mindenkinek van egy asztali pc-m amin minecraftozni szeretnék (1.7.2) és valami oknál fogva nem indul el pedig javabol feltettem a legujabbat es igy se es a regi gepem sokkal rosszabb volt es azon ment az 1.7.2 szaggatas nelkul! :( Ha valamit szamit akkor a play gombra nyomasnal a mostani gepnel fogja magat feher kepernyo crashel es kiirja hogy Game output es ott ir sok mindent ami nem tudom micsoda (tobb fele MC klienst probaltam mar es egyik se volt jo!) ja es az osszes driverbol a legujabb van fent! De az a vicc hogy peldaul az euro truck simulator 2-t kozepes grafikan szaggatas nelkul viszi! :D

Valakinek ha van valami megoldasa a problemara szivesen meghallgatnam! :)

A mostani Gepem adatai:

Intel Core2Duo E6420 2,13Ghz Cpu

2Gb Ram

512Mb Vga

windows 7

Régi gépem:

Intel P4 2,0Ghz cpu (1magos)

1gb Ram

128mb vga

windows xp

koszonom szepen elore is a segitseget! :)

2016. febr. 20. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:

"es ott ir sok mindent ami nem tudom micsoda"

hát így látatlanba én még kevésbé tudom hogy micsoda.. na nem mintha a mester mc nem egy nagy rák lenne :D

2016. febr. 20. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:
kihoz egy olyat hogy "game output" es ott kiirja a gep adatait de hibakodot nem latok ott se java hibat! de azert eleg nevetseges hogy a regi gepemen ment ezen meg nem! :D
2016. febr. 20. 15:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Van a mostani gepemben integralt vga is azzal is neztem es ugy se jo igaz az csak 256mb :D
2016. febr. 20. 15:59
 4/4 anonim ***** válasza:
valami hiányozhat hozzá
2016. febr. 20. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!