Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mivel, milyen programmal...

Mivel, milyen programmal lehet ilyet csinálni?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=Y9zfTzNMRFQ

az első 10 mp... engem valami egyszerűbb, könnyen kezelhető program érdekelne, amivel ilyet, hasonlót lehetne készíteni, valami sablon alapján vagy mittudomén:D help plz!

2016. márc. 21. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Ez videógrafika. Ráadásul nem is kezdő szint.

Egyszerű, könnyen kezelhető ? Meg még ingyenes is legyen mi ? :)

Na ne nevettess, mert cserepes a szám !

2016. márc. 21. 18:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Rajzolj egy papirra, es videozd ahogy egy masik papiron huzkodod.
2016. márc. 21. 18:36
 3/7 A kérdező kommentje:
haha nagyon vicces
2016. márc. 21. 19:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én is efféléket tanulok. Illetve ehhez hasonlót, így tudok neked útbaigazítást adni. A helyzet az, hogy ez egy eléggé profi munka. Ehhez valszeg Adobe After Effects-et használtak, ami egy meglehetősen profi effektkészítő program! Én is most tanulom kezelni, és nem egyszerű. Ahogy ez sztem elkészült az több darab 3d réteg egymásra pakolása. Itt a rétegeket egyesével készítették el, és minden rétegen megcsinálták az adott animációt. Ezután a rétegeket 3d-be konvertálva megadták az egymástól lévő távolságot (X;Y;Z tengelyen), majd 1 kamerát adtak hozzá (programon belül), és azzal készítették el ezt a mozgást. ha érdekel a videózás írj rám privátban, és adok 1 oldalt ahonnan tanulhatsz 1-2 dolgot. Ui: Az after effects-hez erős gép kell, és sok idő, és gyakorlás!
2016. márc. 21. 19:45
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi! igazából ez csak egy példa volt, egyszerűbb is jó nekem, annyi az egész, hogy szeretnék a videóim elé rakni valami intro féleséget. After Effectshez szerintem nem elég erős a gépem.
2016. márc. 21. 19:49
 6/7 íazazazazaza ***** válasza:

Nem annyira nagyon nagyon profi munka de azért nyílván nem kezdő, és ahogy írták előttem igen Adobe After Effects-el lett elkészítve, és az biztos h 3d-s térben.

Aki rendelkezik alap ismeretekkel ilyen programok terén, 3D-s ismeretekkel, tegyük fel fejleszt játékot, vagy modellez annak egy ilyen 10 perc.

Ezek konkrétan Photoshopban előre elkészített képek amiket szépen átmenettel tett láthatóvá, semmi különös :)

Nem tudom mennyire gyenge a géped, de szerintem elvinné az after effects-et, de azt megjegyezném hogy az nem lesz elég ha csak azt az egy programot megtanulod, ezek a munkák, projektek általában több program felhasználásval jönnek létre :)

Ui.:

Ha tényleg szükséged van egy "sablondra" akkor eltudom neked ugyan ezt az intrót készíteni, és majd te átszínezed stb, de ha akarod akár segítek is :)

(csak jelezd, és ha lesz időm akkor megcsinálom)

Üdv, :D

2016. márc. 21. 22:08
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi! a felajánlást is, jól esik, de nem akarok senkit se ezzel terhelni:)
2016. márc. 21. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!