Mivel, milyen programmal lehet ilyet csinálni?
https://www.youtube.com/watch?v=Y9zfTzNMRFQ
az első 10 mp... engem valami egyszerűbb, könnyen kezelhető program érdekelne, amivel ilyet, hasonlót lehetne készíteni, valami sablon alapján vagy mittudomén:D help plz!
Ez videógrafika. Ráadásul nem is kezdő szint.
Egyszerű, könnyen kezelhető ? Meg még ingyenes is legyen mi ? :)
Na ne nevettess, mert cserepes a szám !
Nem annyira nagyon nagyon profi munka de azért nyílván nem kezdő, és ahogy írták előttem igen Adobe After Effects-el lett elkészítve, és az biztos h 3d-s térben.
Aki rendelkezik alap ismeretekkel ilyen programok terén, 3D-s ismeretekkel, tegyük fel fejleszt játékot, vagy modellez annak egy ilyen 10 perc.
Ezek konkrétan Photoshopban előre elkészített képek amiket szépen átmenettel tett láthatóvá, semmi különös :)
Nem tudom mennyire gyenge a géped, de szerintem elvinné az after effects-et, de azt megjegyezném hogy az nem lesz elég ha csak azt az egy programot megtanulod, ezek a munkák, projektek általában több program felhasználásval jönnek létre :)
Ui.:
Ha tényleg szükséged van egy "sablondra" akkor eltudom neked ugyan ezt az intrót készíteni, és majd te átszínezed stb, de ha akarod akár segítek is :)
(csak jelezd, és ha lesz időm akkor megcsinálom)
Üdv, :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!