RexyBexy kérdése:
Milyen programmal lehet csinálni remegés mentes videókat?
Figyelt kérdés
Tudjátok, van az a helyzet, amikor az ember fel akar venni egy videót, és remeg a keze, de van ilyen program (gondolom én) ami fixálja ezt a problémát, más sok videóban láttam, hogy furcsán mozog a kamera, de nem zavarta a szemem a remegés.2016. márc. 2. 17:46
1/5 gnoomage válasza:
Nem biztos, hogy program, lehet a kamerában alap beállítás vagy váll illetve remegés elleni állvány...
2/5 anonim válasza:
A youtube alapból tud ilyet, ha bemész a video szerkesztése menüpontba.
3/5 anonim válasza:
A legtöbb félprofi videószerkesztőben is van stabilizálási lehetőség.
4/5 Lajos54 válasza:
Így van, a kicsit jobb kamerákban van egy bizonyos szintű kézremegés kompenzálás. Az olcsóbb-egyszerűbb elektronikus, a komolyabbakban optikai (ez lényegesen jobb). Persze az igazi megoldás, ha mód van rá, az állvány.
Egyes szerkesztő programokban van lehetőség az utólagos korrekcióra, de arra számítani kell, hogy általában nem adja a legtökéletesebb eredményt, ráadásul lerontja a felbontást. Persze a semminél azért jobb. Azt, hogy milyen a minőség, programja válogatja.
Azt pedig, hogy melyik programban van ilyen, elég nehéz lenne felsorolni, már csak azért is, mert elég sokféle videoszerkesztő létezik, és szerintem nem nagyon van olyan, aki mindegyiket behatóan ismeri.
5/5 anonim válasza:
Felvételkor kamerastabilizátort kell használni. Utólag már csak a maszatolás marad. Már jönnek ki az elektronikusan vezérelt stabilizátorok amik már telókhoz is jók. Persze az áruk is olyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!