Milyen programot ajánlotok a Unityhez?
Blender, személyes kedvencem, és még ingyenes is. :D
Üdv, :D
Mentek a zöld pacsik.
Utolsó válaszoló: Blenderrel animálsz vagy játékot készítesz?
Legfőképpen képeket készítek vele és modellezek, és nem utolsó sorban ugye animációkat is.
Játékot nem :D 5 éve használom a programot, minden porcikáját ismerem, és sajnos azt bekell róla ismerni hogy rossz game engine, vagyis nem arra van kitalálva.
Játékot jelenleg készítek, de Unreal Engine-el, legjobb engine, és az Unrealtól van is hozzá jó kis tutorial sorozat, ajánlom neked is.
Én is unity-vel kezdtem, de az unreal valami csodás.
Szebb grafikát is tud(bár ez inkább a fejlesztőn múlik)
valamint maga a rendeszer ami alapján elkészítheted a játékot, tehát a "programozás" grafikusan van megoldva, és nem neked kell kódolni mindent mint Unity-ben.
Szerintem legjobb Engine, de kinek mi, ez saját vélemény.
Ha van bármi kérdésed még akár Bldenderről, akár Unreal-ról vagy bármiről a témával kapcsolatban akkor vedd fel velem a kapcsolatot szívesen segítek bármiben.
Nagyon jó kis program egyébként a belnder, és könnyű megtanulni benne mondjuk jelen esetben az animálást.
Ezt a csodás programot mindekinek csak ajánlani tudom, ha valaki azt megtanulja akkor minden 3d-s programban elfog igazodni, persze kisebb nagobb eltérések vannak de hát azokat könnyű elsajátítani :D
Sok sikert kívánok, aztán dobj össze valami remek játékot :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!