Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen programot ajánlotok a...

Milyen programot ajánlotok a Unityhez?

Figyelt kérdés
Valami olyat, ahol több animációt tudok egy fájlba exportálni. Tudom, hogy az Autodesk Maya 2015-nek van egy ilyen funkciója, de van más program is?
2016. márc. 19. 12:18
 1/8 A kérdező kommentje:
Nem írtam jól le a körülményeket. Egy 3D-s, modellező programot keresek, amely egyben animálásra is jó (bár tudom, hogy a Zbrush elég jó).
2016. márc. 19. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:
blender
2016. márc. 19. 12:25
 3/8 íazazazazaza ***** válasza:

Blender, személyes kedvencem, és még ingyenes is. :D

Üdv, :D

2016. márc. 19. 13:35
 4/8 A kérdező kommentje:

Mentek a zöld pacsik.

Utolsó válaszoló: Blenderrel animálsz vagy játékot készítesz?

2016. márc. 19. 14:05
 5/8 íazazazazaza ***** válasza:

Legfőképpen képeket készítek vele és modellezek, és nem utolsó sorban ugye animációkat is.

Játékot nem :D 5 éve használom a programot, minden porcikáját ismerem, és sajnos azt bekell róla ismerni hogy rossz game engine, vagyis nem arra van kitalálva.

Játékot jelenleg készítek, de Unreal Engine-el, legjobb engine, és az Unrealtól van is hozzá jó kis tutorial sorozat, ajánlom neked is.

Én is unity-vel kezdtem, de az unreal valami csodás.

Szebb grafikát is tud(bár ez inkább a fejlesztőn múlik)

valamint maga a rendeszer ami alapján elkészítheted a játékot, tehát a "programozás" grafikusan van megoldva, és nem neked kell kódolni mindent mint Unity-ben.

Szerintem legjobb Engine, de kinek mi, ez saját vélemény.

Ha van bármi kérdésed még akár Bldenderről, akár Unreal-ról vagy bármiről a témával kapcsolatban akkor vedd fel velem a kapcsolatot szívesen segítek bármiben.

2016. márc. 19. 15:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Az Unrealt ismerem, de a gépem nem elég izmos hozzá. A Blendert régebben használtam én is, de az alapokat, például textúrázás, nem ismerem annyira.
2016. márc. 19. 21:17
 7/8 íazazazazaza ***** válasza:

Nagyon jó kis program egyébként a belnder, és könnyű megtanulni benne mondjuk jelen esetben az animálást.

Ezt a csodás programot mindekinek csak ajánlani tudom, ha valaki azt megtanulja akkor minden 3d-s programban elfog igazodni, persze kisebb nagobb eltérések vannak de hát azokat könnyű elsajátítani :D

Sok sikert kívánok, aztán dobj össze valami remek játékot :D

2016. márc. 20. 00:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Ahogy látom, a Blenderben könnyen lehet több animációt kezelni. El kezdem használni.
2016. márc. 20. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!