Miért tölt ilyen lassan az Utorrent?
Figyelt kérdés
100Mbps netem van azaz 10 megával töltök és most töltök egy nagy játékot és nem tölt csak 1,2/2 megával van port engedélyezve és van majdnem 23 seed mit csináljak most tettem új windowst azelőtt bittorrent volt és valamivel gyorsabban töltött am 3.4.5 verzió help pls2016. márc. 18. 18:33
1/5 Dongaben válasza:
Az egész jó arány!:D Sokaknál korlátozva van a feltöltés, egyes torrenteknél. Nem rajtad múlik, hanem a feltöltőkön! (Más téma, hogy a 3.4.5.-öst nem használnám...)
2/5 A kérdező kommentje:
de én nem akarom hogy ilyen lassan töltsön ha ilyen gyors a netem mi értelme van fizetni érte egy csomó pénzt ha kise használhatom -.-
2016. márc. 18. 18:54
3/5 Dongaben válasza:
Ezeket el kell viselni sajna...Hogy érzékeltessem: Van egy gyors autód, de előtted megy egy traktor az egysávos úton...Viszont, ha egy sokkal gyorsabb autó megy előtted...Ezért írtam, hogy a feltöltőktől függ...
4/5 A kérdező kommentje:
és ha megpróbálok másik torrentet? az segithet?
2016. márc. 18. 20:17
5/5 anonim válasza:
Úgy látom nem ment át az amit az előző írt.
Nincs mit tenni!
Ha a NASA szuperszámítógépével töltenéd, fénysebességű 10000 gigabites internettel és Windows 16-al akkor is ilyen lassú lenne!
Azért, mert akiktől töltöd, nem tudnak téged nagyobb sebességgel kiszolgálni. Nekik ennyi a feltöltési sebességük.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!