Faragó Kálmán kérdése:
Miért tölt lassan az utorrent?
Figyelt kérdés
Az ncore-tól szedek mindent és azokat amelyikeket a legtöbben seedelik és kb 1500 seed-elő van és csak 1.2-1.5 MB/S al tölti.Fel állítottam már a sávszélességet is meg mindent de akkor is.Az internetem letöltési sebessége 20 MB/s és a feltöltési sebessége 2mb/s.Miért lehet ez?2014. dec. 6. 11:22
1/3 Tomicraft123 válasza:
Örülj neki nekem csak max 800-900 kb-al tölt
2/3 csacsi2 válasza:
sokmindentől függ a te letöltésed, legkevésbé a seed-től. Letöltés legnagyobb része leech-ből származik.
Sokmindenen, a feltöltők sebessége (akihez kapcsolódsz), szolgáltató korlátozása (protokoll szűrés), töredezettség, magas csomagvesztés (ping) passzívitás (nyitott port), tűzfal, más hálózatot használó programok (P2P mindig alacsony prioritásu)... stb. amit értek...
3/3 anonim válasza:
Szerintem neked 20 Mbit/s-es neted van, ami egyenlő 2,5 MBájt/s-sel.
Viszont a 20 Mb/s garantált letöltési sebesség lesz, a minimális letöltési sebességed csomagtól függően 5-10 Mb/s lehet, ami 0,6-1,2 MB/s, tehát még a szerződésnek megfelelően működik a neted.
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!