SÜRGŐS! . Exe fájl megynitásához milyen program? NAGYON KÉRLEK TITEKET, SEGÍTSETEK!
Figyelt kérdés
Lányom letöltött egy játékot, kibontotta winRAR-ból és meg akarta nyitni, de mivel nem sikerült neki így valami teljesen más alkalmazással nyitotta meg. Próbálta visszacsinálni, de nem ment és így most minden alkalmazást Adobe Reader-rel akar megnyitni a gép! Milyen alkalmazást töltsek le, hogy minden a régi legyen? Vagy egyáltalán mit csináljak? KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!2016. márc. 17. 17:13
11/14 19 Albatrosz válasza:
ne is erőlködj vele, lassan bedobja a kék halált és se előre, se hátra lesz a géppel
12/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyikőtök mondta, az adobe letörlését, de örök hála neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon, nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!!!!!!
Nem hiszem, hogy túl sokat ér, de megy a zöld kéz :))
Tényleg nagyon köszönöm mindenkinek!!!!
2016. márc. 17. 17:31
13/14 anonim válasza:
ÉN VOLTAM!!! Jeeej :DDD
Jöhet a zöld ^^
14/14 anonim válasza:
Netről letöltött exe fájlok megnyitásához elsősorban valamelyik vírusirtó, másodsorban reklám- és kémprogramirtó szükséges. Megbízható exe fájlokhoz nem kell semmi, ami megnyitja, ezeket azért hívják executable-nek, mert maguktól futnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!