Tudtok-e ajánlani egy másfajta böngészőt a firefox-on, google chrome-on, és az internet explorer-en kívül?
Firefox eléggé bugos, nálam is állandóan megjelent a plugtemp. Ma jött a frissités. A legjobb lenne, ha a régit törölnéd és a legújabbat töltenéd le. Ez nagyon jó és gyors.
chrome a legjobb.
mi nem jött be neked rajta?
Pl. Ott van a Netscape, Safari, Opera. Meg rengeteg böngésző még.
Amúgy nekem is párszor összeomlik a firefox, de ez van. Mostanában egyre kevesebbet. Inkább frissítsd mindig. Pl. ma is jött ki új verzió.
köszi a válaszokat!!
egyszerűen nem jön be a crhome és hogyan is tom frissítenia a firefox-ot??(elfelejtettem)
am most látom a második válaszoló linkjét és ez a verzió már nekem le van töltve!!!
már témát is állítottam be
Súgó -> frissítések keresése.
Amúgy nekem is fent volt már a Safari. De az sokat eszik. :S
Töltsd le a reklámblokkolót Firefox-hoz, többet egyet se látsz. És nem omlik össze.
De az mit jelent hogy "összeomlik" a böngésző?
Én explorert használok és mindenki köpköd rá,de nekem semmi bajom nincsen vele.Miért jobb a többi?Mit tudnak,amit az explorer nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!