Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az interneten néztem egy Asus...

Takacsgergely15 kérdése:

Az interneten néztem egy Asus laptopot és azt irták hogy az op. Rendszer Free Dos. Most nem tudtam hogy mi az? Kérek minden olyan embert aki tudja irja már le hogy ez mi és hogy hogy kell használni vagy hogy lehet-e más op. Rendszert rá rakni!

Figyelt kérdés

2016. márc. 14. 17:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezek a tipikusan azok a laptopok, amikre piratebay-ről kerül rá a windows.
2016. márc. 14. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:

van egy törvény amiszerint laptopot csak oprendszerrel lehet eladni

a kereskedők ezt rakják rá mert ingyenes

természetesen lehet másik oprendszert rakni rá, de a felrakás lehet kicsit nehéz lehet(nem biztos)

2016. márc. 14. 17:59
 3/5 anonim ***** válasza:
mivel a gyártóknak kötelező rá oprendszert tenni, ezért általában ez szokott rá kerülni. Ettől függetlenül bármelyik más rakható rá (kell is, ezzel semmit nem érsz), amihez van driver támogatás (honlap).
2016. márc. 14. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:

FreeDOS

[link]

[link]

lásd még:

[link]

Windows telepítése FreeDos-os gépre

[link]

2016. márc. 14. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
a free dos egy operacios rendszer,az hogy a mai vilagban atlagfelhasznalasra alkalmatlan az mar mas kerdes
2021. márc. 17. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!