Fent van interneten, ennek a típusu adatlapnak (ASUS N13219) Chipset drivere? (A hang kártya kellene)
Figyelt kérdés
Eltörte unoka öcsém a telepítő lemezt, és most gondban vagyok.
Nincsen hang. Pár " szakember " -t kérdeztem, és addig jutottam el, hogy az adatlapom neve kell, mert ügye integrált a hangkártya.(Mint ahogy látjátok, nem igazán értek hozzá)
Sürgős lenne, mert hang anyaggal kellene dolgoznom a gépen.
Valaki? Esetleg valami infó? Vélemény?
2011. márc. 17. 19:38
1/8 A kérdező kommentje:
Jah, igen, már nagyon sok helyen keresgéltem, és sehol semmi. Kérlek titeket, segítsetek. :(
2011. márc. 17. 19:40
3/8 A kérdező kommentje:
És itt merre tudom letölteni?
2011. márc. 17. 20:25
4/8 A kérdező kommentje:
Vagyis, hogy az oldalon hol lehet.:D
2011. márc. 17. 20:26
5/8 anonim válasza:
Tudni kellene, milyen gyártmány a hangkártyád. Nekem Intel az alaplapom, de az alaplapi hangkártyám Realtek. Nézd meg a Vezérlőpultban Hangok és audióeszközöknél. Ha nincs semmi, akkor az Everestet töltsd le, ki fogja listázni. [link]
6/8 A kérdező kommentje:
Nos maga a számítógép nem érzékeli.
És az Everest nevü programbanmerre találom? Mert a Multimédia részen semmit sem mutat.
Amúgy még annyit tudok, hogy " Soundmax " nevü driver féle kell hozzá. Csak nem találtam kompatibilis drivert.
2011. márc. 17. 20:41
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi reakciókat, de sajnos még eggyik driver sem működött.
Már ott tartok, hogy új hangkártya drivert veszek. =/
2011. márc. 17. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!