Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTA IV Elindítási probléma?

GTA IV Elindítási probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy amikor el akarom indítani a játékot valami "release data check"-et ír ki hogy aktiváljam a játékot. De hát én próbáltam offline-ba is de hát sehogy nem tudok aktiválni, játszani. A játék amúgy eredeti. Ezt írja ki amikor elindítom:

A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.

A következő programot nem lehet végrehajtani (8016).

További részleteket keressen a [link] címen.

Ennek utánna olvastam hogy a processzorom a hiba (Skylake Processzor) de hát az nem mert youtube-on is van olyan aki ilyen géppel játszik. Kérlek titeket segítsetek!

2016. márc. 14. 11:47
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

A gépen Windows 8.1 64bit-es rendszer van.

Config: Intel Core I7 6700

Gigabyte GTX 970

16gb DDR4 Ram Crucial

Asus B150M-a Alaplap

600W táp

2016. márc. 14. 11:51
 2/11 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt... így oldottam meg: [link]

pontosabban ez: [link]

szóval a 2. linken legörgeted, beírod a serialt meg a Unlock Request Code-ot (amit mikor offline akarod akitválni kiír) aztán ad neked egy kódot, amit miután beírtad a serialt beírsz Unlock kódnak és akkor jó lesz!

2016. márc. 14. 12:19
 3/11 nemcso ***** válasza:
Lehet, hogy ez segíthet neked : [link]
2016. márc. 14. 12:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen csak az a bajom hogy én nem kapok hozzá semmilyen Request kódot. Mert azt nem indítja el.
2016. márc. 14. 12:51
 5/11 A kérdező kommentje:
Mármint az offline aktivatort nem indítja el és nem tudok request kódot kérni. És sajna ez a bajom! :(
2016. márc. 14. 12:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha nem ad ki olyat, hogy Offline akiválás, akkor nem tudom :(
2016. márc. 14. 13:20
 7/11 nedix ***** válasza:
Töltsd le a gtaV-öt :) adok egy linket ha érdekel
2016. ápr. 27. 23:06
 8/11 nedix ***** válasza:
[link] én is ezt használom és nincs benne vírus ha érdekel akkor a csatornáján még van egy coop instalálós rész is
2016. ápr. 27. 23:10
 9/11 anonim ***** válasza:
7#... hogy jön ez ide? kit érdekel? menj torrentezz magadban... ne itt ajánlgasd a szemeted
2016. ápr. 28. 18:44
 10/11 A kérdező kommentje:
Az a poén hogy EREDETI a játék. És nem nem fogom letölteni a torrentes szarokat. És nem GTAV Hanem 4.
2016. máj. 9. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!