Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet egy számnak...

Hogyan lehet egy számnak tökéletesen leszedni az ének sávját hangtorzulás nélkül?

Figyelt kérdés
Esküvőre szeretnék páromnak előadni egy Palya Bea számot, viszont nincs originál karaoke verziója. Nem értek a hangtechnikához, de a youtube és az audacity program segítségével mér próbáltam átkonvertálni az eredetit karaoke fájlba. De nem tökéletes az eredmény, egyrészt még mindig hallani a vokált, másrészt a hangminőség is torzult, nekem pedig egy jó minőségű instrumentálra lenne szükségem. Kihez fordulhatnák segítségért? Profi DJ esetleg?

2016. márc. 14. 11:23
 1/2 DjImipapa ***** válasza:
Csak úgy lehet, hogyha az a verzió van meg, ami a stúdióváltozat, azaz többsávos a felvétel szerintem. A kész anyagról normális minőségben sehogy.:(
2016. márc. 14. 18:43
 2/2 A kérdező kommentje:
Ettől tartok én is. Már írtam az előadó facebook oldalára, hátha kapok valamilyen választ. (mivel magyar kevéssé ismert előadóról van szó tuti nem fogom megtalálni a studió verziót) Igazából valamennyit fizetni is hajlandó lennék csak nem tudom kit kereshetnék ez ügyben :S
2016. márc. 15. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!