Honnan tudhatom, hogy jó-e a hangom? ( NAGYON szeretek énekelni)
Így, hangfelvétel nélkül nehéz megállapítani, hogy jó-e a hangod. :) De ha már ennyit foglalkoztál vele, akkor se hagyd abba, ha esetleg nem volna jó hangod, akkor sem.
Bár szerintem az enyémnél biztos jobb. Na ezt már hangfelvétel nélkül is ki merem jelenteni :D
Talán anyukád füle a fals. Azaz bot. Neki jó énekhangja van?
Keresd fel a településeden vagy a környékbeli városban működő zeneiskolát, és jelentkezz magánének szakra.
Szia! Ebből szerintem látszik, hogy anyukád nem ért hozzá. Nem hinném, hogy 6 év szolfézs után ne tudnál tisztán énekelni, ráadásul ezt az énekkar is fejleszti.
Mindamellett csak akkor menj szerintem főállású zenésznek, ha tényleg nagyon elhivatott vagy. Attól még, hogy nem főállásban zenélsz, képezheted magad, járhatsz kórusba, összejárhattok barátokkal énekelni stb. Mi otthon a tesómmal és anyával rendszeresen énekeltünk 2-3 szólamban, te is megpróbálhatod majd ezt a gyerekeiddel (persze ha ők is akarják).
Olyan ez, mint az élsport és a sportos életmód. Ez a kettő egész más. Neked legyen zenés életmódod, mert ahogy a sportolás jó a testnek, a zenélés jó a léleknek :-)
Elsőnek készíts felvételt magadról, és hallgasd meg.
Más is ezt fogja hallani a hangodból, és nem azt, amit te hallasz belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!