Miért akadozzik (szaggat) a Half Life 2 Episode Two?
Gépem adatai:
Videókártya:Mobile Intel 965 Express Chipset Family 256mb
Processzor:Intel Celeron 550 @ 2.00 GHz @
Ram:1 GB RAM
HDD:84 GB Szabad hely
Op Rendszer:Windows 7 Ultimate x86
Tudom elég gyenge gép de a Half Life 2 és a Half Life 2 Episode One megy max grafikán!!És ahogy néztem a Half Life 2 Episode 2 gépigényét egy kicsivel nagyobb mint a Half Life 2-jé!!De még 640x480-ban low grafikán is akad
nem tudom mit ujithatak, de ha low on sem megy akkor nem tudsz mit csinalni
nezegetni kell a beallitasokat
netan steam forumon rakerdezni van e valami amivel még lehet csokenteni a beallitasokat
itt nem sokat irnak a motor ujitasarol
nem tudom hogy megy ennel 32bit est es 64bit est is probald ki
ha lehet
es vga beallitasaira is nez ra hatha valami tul magasra van veve es az fogja vissza a teljesitmenyt
bar igp nel jo sok lehetoseg lehet allitgatasra...
Ok köszi a választ!!Megprbalom megcsinálni
Meg a Portal 1 se megy rendesen egy kcsit az is szaggat
de a source engine-s játékokból azok szaggatnak amejkeknél az options video-nál azt irja ATI Valami ijesmi A portálnál is irja a half life 2 episode two-nál is Talán azért mert ATI (AMD)Videókártyára van kifejlesztve vagy nemtudom!!
Csak aza gond hogy jobbklikk grafikus tulajdonságok...
És rálépek a 3D-re de nemigazán értek a beállitásához mert valami Illesztőprogram memóriaigénye meg FXT1 texturatömörités használata stb...Ilyeneket ír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!