Miért van az hogy a Half-Life 2 Episode 1 Laggolt full lowon is ugyan ez van a Counter-Strike Source-val is! Valamiért a gépem nem birja a Source engine-t infó alúl?
Figyelt kérdés
A gépem: Intel Celeron 1.8GHZ 1MAG
Ram:1GB
VGA: Intel 82945G express chipset family
2014. dec. 28. 17:02
1/10 jan1k4papa válasza:
Ez a gep nagyon keves ne varj csodat :)
2/10 A kérdező kommentje:
Azt én értem! De nem kéne laggolni ezeknek a játékoknak mi lehet a probléma?
2014. dec. 28. 17:06
3/10 P.O.C. válasza:
Most komolyan, mint vársz egy 10 éves IGP -től? Örülj hogy egyáltalán elindult rajta.
Ez a gép ma már irodai felhasználásra is kevés.
4/10 anonim válasza:
épp, hogy üti a minimumot a géped, uh ha van még rajta valami plusz program ami egy kicsit be is lassítja, akkor nem csoda ha minimumon is akad. Milyen felbontásban akarod használni?
5/10 A kérdező kommentje:
Amilyenben fut lagg nélkül
2014. dec. 28. 17:18
6/10 anonim válasza:
akkor úgy kérdezem, hogy milyen felbontásban lagolt?
próbáld meg a 800x600-t.
7/10 A kérdező kommentje:
laggol 800x600 ban
2014. dec. 28. 17:22
8/10 anonim válasza:
szívás. Max annyit tehetsz, hogy több memóriát rendelsz az integrálthoz vagy a biosban, vagy a videókártya vezérlőpultjánál, de az nem fogja megváltani a dolgokat.
9/10 anonim válasza:
10 éve a sima Half Life 2 egy vadi új játék volt, sokan direkt gépet fejlesztettek miatta! Szerencsére a gépigény a látványhoz képest nem sikerült olyan durvára, de a korabeli integrált chipek biztosan behasaltak tőle...ráadásul az Episode 1-2 egy későbbi kiadás és valamivel nagyobb a gépigényük, mint az alapjátéknak.
10/10 A kérdező kommentje:
Értem.. Akkor hagyom és megyek másik játékhoz! Köszönöm a válaszokat :)
2014. dec. 29. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!