Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mennyi idő megtanulni joystick...

Mennyi idő megtanulni joystickkel játszani fly szimulátort? 1 órát szarakodtam vele vissza a dobozba és adom is el a joystickot.

Figyelt kérdés

Vettem egy joystickot hogy a world of warplanest meg war thundert azzl játsszam.

nem épp egy utolsó darab a kategóriájában:

THRUSTMASTER T.16000M

1 órát szarakodtam vele. Azt nem tudtam elérni 1 óra alatt hogy a legelemibb műveletek (a-ból b-be eljutás iránytartás stb) menjen. Nem a joy hibája igazából. De marhára nem jött be.

Csak nem értem: mennyi idő kéne ehhez? Azért annál drágább az időm mint hogy órákat szarjak el nem a játékra hanem arra hogy irányításani megtanuljam-röhej.

Bill + egérrel érdekes módon röhögve megy.

2016. márc. 6. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Be is van kalibrálva rendesen vagy csak rádugtad és várod a csodát?
2016. márc. 6. 10:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Mivel a joy programozható és gyárilag kalibrált és sok játékhoz gyári predefined profilt tartalmaz (war thunderhez is) így igen, fullra konfigurált adott játékhoz.
2016. márc. 6. 10:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig sokkal könnyebbnek kell lennie mint ha a nyilakat nyomogatod sűrűbben vagy ritkábban.
2016. márc. 8. 11:05
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát ezért vettem meg!

Mert sokkal könnyebnek KÉNE Lennie.

De míg nyilakkal+ egérrel röhögve navigálok és egymás után szedem le az ellenséget addig joystickkel az is probléma hogy arra menjek amerre akarok.

1 óra után elértem hogy egy háznak mégse menjek már neki de hogy célra tartsak és tüzeljek vagyis finoman célozzak azt sehogy se. Egy házat nem tudnék eltalálni annyira nem tudok célt tartani.

Emelkedés süllyedés finomszabályozása no comment

2016. márc. 8. 12:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!