Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell wordben úgy...

Hogyan kell wordben úgy másolni szöveget, hogy sorkizárt formátumban az utolsó sor utolsó két szava között ne legyen egy hét szünet?

Figyelt kérdés
Az első szó a szöveg elején van, a második (utolsó) szó pedig a jobbszélre kerül, és a kettő között nincs semmi, ami elég béna. Köszi a segítséget :)
2016. márc. 2. 12:49
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és hozzáteszem, hogy tudom, ha entert nyomok, akkor jó lesz, de egy szerződés szövegének esetében az enterrel átugrik egy következő számra, amit viszont nem szeretnék.
2016. márc. 2. 13:04
 2/7 Lajos54 ***** válasza:

Melyik Word verziót használod?

Próbáld meg, hogy a szétesett sor utolsó karaktere után nyomsz egy Tabot.

2016. márc. 2. 13:23
 3/7 anonim ***** válasza:
töröld a sorvégéről a kényszerített sortörést [Minden látszik] bal klikk!... és helyette üss egy Entert.
2016. márc. 2. 17:59
 4/7 anonim ***** válasza:

BOCS! most látom...

"az enterrel átugrik egy következő számra,"

megoldás...(hogy ne ugorjon át) a megváltozott számon jobb klikk! Felsorolás és számozás, NINCS és OK!

2016. márc. 2. 18:02
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, siker, most újabb kérdés merült fel: egy régi doksi másolásával átörökítettem egy olyat, amitől nem akar 1 oldalas lenni az új doksi, illetve nem tudom, mit tehetnék vele, hogy ne legyen alul egy újabb oldal. Amit nyomtatni szeretnék, annak van díszkerete, és csinált egy üres keretes új oldalt a word. Maximum nyomtatásnál elintézem, hogy az lemaradjon, de ettől még bosszant, hogy nem tudom mitől folytatná, ha én nem akarom, és a szöveg terjedelme és a margók sem indokolják az új oldalt.
2016. márc. 3. 15:50
 6/7 Lajos54 ***** válasza:

Azt még mindig nem tudjuk, melyik Word verziót használod...

De lényegében mindegyikben van, csak esetleg más az elnevezése: egy fordított P szerű kis ikon, olyasféle neve van, hogy "Formázások mutatása", vagy hasonló (verziótól függően). Erre rákattintva mutatja az összes formázási, bekezdés és egyéb vezérlőket. Így megláthatod, mitől nyithat egy új oldalt. Biztosan van egy felesleges enter, bekezdés, üres sor vagy hasonló.

2016. márc. 3. 16:14
 7/7 A kérdező kommentje:

2007-es.

Próbáltam használni a ¶ jelet is, hasztalan, sőt,

a nézet > vázlatból megpróbáltam törölni a felesleges pöttyöt legalulról, de nem hagyja, nem lehet.

2016. márc. 3. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!