Hogyan tudok 3D-s autók kinézetét megváltoztatni? (nem a színezést! )
Figyelt kérdés
pl. ha egy 3D kocsiról le akarnám venni a hátsó spoilert?2016. febr. 27. 20:10
1/7 A kérdező kommentje:
XD köszi,de én 3D-s kocsira gondoltam,és nem igazira XD de majd meglátom,nem beszélsz hülyeségeket XD
2016. febr. 27. 20:29
2/7 tabaki válasza:
Betöltöd a fájlt egy olyan 3D-szerkesztőbe, amely ismeri a formátumát, ott kijelölöd a spoilert, megnyomod a Delete gombot, és visszamented a helyére.
3/7 A kérdező kommentje:
és tudsz egy ilyen 3d-s szerksztőt ? (bocsi síkhülye vagyok a témához.) még hozzá is szeretnék adni dolgokat a kocsihoz
2016. febr. 27. 20:44
4/7 A kérdező kommentje:
egyszeri alkalomra kéne a tudás,és nem ártanék vele senkinek.de látom Magyarországon nem nagyon várhatok sok értelmes választ,tisztelet a kiévetelnek!
2016. febr. 27. 23:59
5/7 tabaki válasza:
A Blendert én sok mindenre ajánlgatom, lehet, hogy erre is jó (természetesen a fájl formátumától függ). Megfelelhet a Wings3D, vagy akár az Anim8or is. De ezekben egy külön iskola kiigazodni, még ezen a szinten is, csak annyi az erényük, hogy ingyen vannak, és nem túl nagyok.
A profi szoftverek, mint a Maya, 3D Studio Max, Cinema4D, stb., nyilván biztosabban alkalmasak, de még bonyolultabbak. Ha egyáltalán nincs tapasztalatod ilyesmiben, szerintem nem sokra mégy egyikkel sem, bocsánat a jó szándékú, de haszontalan tanácsért.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot,letöltöttem a blendert,megnéztem egy 40 perces tutorial-t,és meg tudtam csinálni azt a dolgot,amit akartam. köszönöm szépen a tanácsot,megmentettél ! :)
2016. febr. 28. 12:19
7/7 tabaki válasza:
Nem vagy elveszett ember, gratulálok! És örülök, hogy mégiscsak segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!