Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » USB elosztó csatlakoztatva...

USB elosztó csatlakoztatva nem működik, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Amikor csatlakoztatom egy porthoz, felvillan a kék led, majd elalszik szinte azonnal. Egy egeret próbáltam használni vele, rádugtam, az egér világított (ezt nem tudom jobban megfogalmazni), viszont ha mozgattam, nem tudtam irányítani a mutatót.

2016. febr. 24. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
A gépbe kötöd, vagy egy másik elosztóba? Kösd direkt a gépbe, hogy legyen elég ereje.
2016. febr. 24. 15:50
 2/9 A kérdező kommentje:
A laptop egyik portjához dugtam be.
2016. febr. 24. 15:51
 3/9 A kérdező kommentje:
De több portot is próbáltam, egyikkel sem jó. Míg webkamera, egér, DVD olvasó, külső billentyűzet, minden hibátlanul működik bármelyik portba.
2016. febr. 24. 15:52
 4/9 Lajos54 ***** válasza:

Úgy tapasztaltam, hogy az olcsóbb USB elosztók elég könnyen megadják magukat.

Esetleg még az előfordulhat, hogy két USB eszköz ütközik egymással, ezért együtt nem hajlandók működni, de ez már ritkább.

2016. febr. 24. 16:05
 5/9 A kérdező kommentje:

[link]

Vajon egy ilyen meddig bírná?

2016. febr. 24. 16:45
 6/9 Lajos54 ***** válasza:

Bár a Trust nem éppen a legnagyobb márka, általában elég használhatóak a kütyüi. Egyet nem árt figyelembe venni az ilyen elosztóknál: minden USB csatlakozónak van egy bizonyos terhelhetősége. Ha egy ilyen elosztót csatlakoztatunk valamelyikre, a terhelhetőség megoszlik az összes (mondjuk 4) csatlakozó között, ezért csak ennek figyelembe vételével lehet használni.

Léteznek saját táppal rendelkező USB elosztók, azok többet bírnak.

2016. febr. 25. 08:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak egy egér lenne rádugva, illetve néha egy pendrive. A kettőt együtt még bírja?
2016. febr. 25. 15:26
 8/9 Lajos54 ***** válasza:
Ezeknek annyira minimális a felvétele, hogy feltétlenül kell bírnia.
2016. febr. 25. 15:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké, akkor majd beszerzek egyet a mostani helyett, köszönöm a segítséget!
2016. febr. 25. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!