Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy opel astra 1.4gl...

Ray6666 kérdése:

Van egy opel astra 1.4gl autóm és az lenne a gond hogy ahol a gyújtás elosztó föl van fogatva ott alatta van egy csavar és ott ereszti az olajat! Mitől lehet és addig lehet használni az autót?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 23. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
kép?
2014. ápr. 23. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az osztófej gumi tömítőgyűrűjénél engedheti az olajat. Filléres dolog a cseréje.
2014. ápr. 23. 18:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem! és köszönöm a választ! Az első kedves válaszolónak amint kérted a képet rögtön le fotosztam csak nem tudom csatolni sehol esetleg egy email cimet kérhetnék?
2014. ápr. 23. 19:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg nagyon hálás vagyok minden válaszért elégé agasztot a dolog tudni illik első autó!:) és hát most még minden új és ismeretlen gy még edszer köszönök minden kedves útba igazítást!
2014. ápr. 23. 19:07
 5/6 Nincki ***** válasza:

Szintén F astra tulajdonosként ugyan ez volt a problémám, és amit gyári GM-ként adtak hozzá a boltban, az nem volt jó, nagyon laza volt ugyan úgy jött az olaj, fogtam a régit, elmentem a Sealring nevű boltba (O-ring, vagy bármilyen hidraulika és pneumatika tömítésekkel foglalkozó bolt is jó) és azt mondtam, hogy ennél egy kicsit vastagabbat adjanak és olaj álló anyagból, azzal már tökéletes és mivel olaj álló, így a kocsi előbb elrohad minthogy azt újra cserélni kelljen!

Mielőtt kiveszed, gondosan jelöld össze, mert ha nem pont ugyan úgy rakod vissza akkor elállítod a gyújtást és sokkal gyengébb lesz a kocsi és még többet is fog enni 2-3 literrel :) Egy csavarhúzóval húzz egy vonalat keresztül a blokk és a gyujtáselosztó ház csatlakozásánál. Az új tömitést kend be egy kis motorolajjal és úgy rakj össze mindent majd állítsd egybe a karcolást és jó lesz! :) KB annyi igeig tart megcsinálni, mint amíg ezt itt leírtam :)

Sok sikert!

2014. ápr. 24. 18:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot meg fogom fogadni!!!!
2014. ápr. 27. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!