Hogyan telepítsek Windows USB-ről vagy hálózatról? (Sürgős! )
Netbook-omon nincs CD lejátszó. Kék halált kapott egy Windows 10 frissítés után a régi videó kártya driver miatt. Most totál kár rajta a Windows.. Tökéletesen csináltam egy Windows 8.1 telepítőt pendrivera. Nem tudom bootoltani vele, mert a bootmenüben nem szerepel az USB lehetősége, csak a HDD-van, és lehet engedélyezni a hálózatosat..
Ezen cikk alapján próbáltam telepíteni hálózat segítségével, összekötöttem a két gépet egy Lan kábellal, mindent beállítottam a képen látható adatokra, de semmi.. Egy adatot nem tudtam beállítani, az a DHTC Serva beállításoknál a Pool sizet nem fogadja el nullának. Miután ezen kívül mindent megtettem, pontosan a kép szerint, hiába próbálja lekérni az IP-t, nem kapja meg..
Mit tegyek hogy végre vége legyen a tortúrámnak? Esetleg valahogy valami Bios Update amivel tudnék telepíteni USB-ről? Vagy valami megoldás a Hálózati telepítésre?
Ezzel a programmal "Windows 7 USB DVD Download Tool" tudod bootolhatóvá tenni az USB kulcsodat csak 1 ISO végződésű Windows telepítő kell hozzá!
☺☻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!