Windows 10 Pro op. Rendszer ismét aktiválni kell?
Figyelt kérdés
Nemrég beszereztem egy új gépet, és Windows 10 operációs rendszert telepítettek rá. Két hónap használat után elkezdte kiírni, hogy aktiváljam a Windowst, de mikor próbáltam, hibakódot kaptam. "Ez a hibaüzenet akkor jelenhet meg, ha a Windows Enterprise kiadásához tartozó termékkulcsot adott meg a Windows 10 Home vagy a Windows 10 Pro kiadások aktiválásához. Adja meg az eszközön található Windows-kiadásnak megfelelő termékkulcsot."
Mit jelent, hogy Enterprise kiadáshoz tartozó kulccsal lett aktiválva? Letöltöttem egy kereső progit, amivel kaptam egy kulcsot, de ugyanaz a probléma. Mivel telepítve kaptam, semmilyen termékkulcsom nincs. Légy szíves, segítsetek!
2016. febr. 20. 18:51
1/2 P.O.C. válasza:
Gondolom nem legális Windows teleptettek rá. Most két lehetőséged van, vagy megvásárolod az eredeti verziót és aktiválod. Vagy KMSpico -val aktiválod.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2016. máj. 5. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!