A gépem azt írja ki, hogy aktiválni kell a Windows-t, de nem tudom. Mit csináljak? (Windows XP)
Nekem hasonló volt, elértem a legális telepítő cd-vel a max telepítésszámot vagy ilyesmi értéket. Emiatt nem fogadta el az eredeti kódot sem aktiváláshoz, azt írta hogy kell új kód és kész.
Úgyhogy rákerestem a neten az XP crack-re, egy WPAKill nevű programmal sikerült is orvosolni a problémát. Azóta nem panaszkodik semmire.
Ha sehogy sem enged be, akkor lehet csak az újratelepítés marad. Vagy a telepítőlemezzel kell csinálni egy javítást, hátha akkor beenged egy kicsit, csak hogy lehessen valamit kezdeni ezzel a gonddal.
De ha gyakorlatlan vagy, akkor kérdezd meg az ismerősödet aki telepítette a Windowst.
#4 Bocsi de looser vagy, ha az eredeti windowst töröd. Fel kell hívni a microsoftot és megoldják.
A problémára már többen válaszoltak. Az igazi nyilván az lenne, ha eredeti lenne. Venni sajna már nem lehet XP-t.
Egyébként az, hogy egy hónapja kaptad az mit takar? Új a gép? Mert akkor inkább win 7 szvsz. Olyat beszerezhetsz pl innen: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!