Ingyenes videó szerkesztő programok, amikkel csinálhatok lyrics videókat?
Figyelt kérdés
Nem egyszerű szövegesre gondolok. Szeretnék fordításokat csinálni (egy jó pár számot már le is fordítottam). Az ilyen videókat milyen programmal csinálják?
https://www.youtube.com/watch?v=aZ3YebdIbVs
https://www.youtube.com/watch?v=DId6OYJPEaM
Előre is köszönöm!:)
2016. febr. 20. 07:28
1/9 anonim válasza:
Ingyenes programokkal nem megoldható ez a képi hatás.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ!
Valami hasonlót sem?
2016. febr. 20. 07:30
3/9 anonim válasza:
Hasonlót sem... De pl valami háttérkép, az előtt a szöveg, illetve némi effekt megoldható a Windows Movie Maker el. Az ingyenes. Animált háttérhez komolyabb program kell.
4/9 anonim válasza:
Videopad video editorral hasonló megoldásokat össze lehet hozni, de pont ilyet nem igazán. Előnye hogy ingyenes, könnyen kezelhető, és egész sok mindenre képews. A Win Movie Makert én nem javaslom.
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem igazából annyi lenne a lényeg, hogy a betűk jöjjenek be így. A háttér nem fontos.
2016. febr. 20. 08:37
6/9 fruzsina0000000 válasza:
Töltsd le a Sony Vegas Pro-t, az After Effecet, vagy a Premiere Pro-t. Olyanokkal, hogy Movie Maker, ne is foglalkozz. :) Ingyenesen elérhetőek (szóval nem értem az előttem szólók miről beszélnek :'D), esetleg nézz meg pár tutorialt youtube-n a letöltésükről^^
7/9 anonim válasza:
Kedves Fuzsina. A kérdést elolvasva, láthatod az "Ingyenes" szót.
Az általad említett programok korántsem ingyenesek.
Amiről te beszélsz, az a lopás.
8/9 fruzsina0000000 válasza:
Jelentsd az Ncoret a rendőrségnek :D
9/9 tabaki válasza:
„:D”
Felétek ilyen a mókázás, vagy mi ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!