Ez a gép bírja a programot?
Figyelt kérdés
Letöltöttem a Lightworks 12.6-os szerkesztőprogramot, és amikor vágnám a videókat, állandóan megakad a kép, miközben a hang megy tovább. Arra gyanakszom, hogy a gépemben ki kell cserélni valamit, és erősebbet beszerezni, csak nem tudom, mit.
A gépem adatai:
Processzor - IntelCore 2 Duo CPU E8500 3.16 GHz
RAM - 4 GB
Videókártya - Intel Q45/Q43 Express Chipset
Légyszi segítsetek.
2016. febr. 13. 20:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem ezen a gépen nyugodtan elfelejtheted a komolyabb videóvágást
2/4 A kérdező kommentje:
Értem. És van vmi nagyon alap videószerkesztő progi, amit elbír?
2016. febr. 13. 21:40
3/4 anonim válasza:
Integrált videokártyával nem egyszerű videót vágni, ezt azért lássuk be. Nem igen fog ilyen komolyabb dolgok futtatása. A RAM elég és én ugyanilyen típusú processzorral vágtam már videót, igaz annak már 5-6 éve. Videóvágó program pl még ott a Sony Vegas, ami egyszerű és nagyon jó, effectezni pedig az After Effects, de sajnos kétlem, hogy ezen a PC-n bármelyikkel élvezet lesz a munka. Egy próbát a Sony Vegas megér.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem.
És ha a videókártyát lecserélem egy ilyenre, azon már futna a Lighworks?
https: //ipon.hu/ webshop/product/asus_gt730_2gd5_brk_gt730_2gb_gddr5_pcie/868222
2016. febr. 19. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!