Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem ismeri fel a gépem...

Miért nem ismeri fel a gépem a usb-n keresztül csatlakoztatott eszközöket?

Figyelt kérdés
Eredeti Windows 8.1 van a gépemen, kb 1 hónapos. Ráfrissítettem a windows 10-et, de nem tetszett így visszaállítottam a 8.1-re. Vissza is csinálta, de azóta nem ismeri fel az usb-s eszközöket. Se pendrive, se telefon. Egyedül a lenovo yoga tabletemet ismeri fel, bár azt nem tudom miért. Maga a gép is lenovo g50-30. Már próbáltam a drivert is újratelepíteni, de nem változott azóta sem semmi. Valami ötlet, hogy miért lehet, vagy mi lehet a probléma? Előre is köszi a válaszokat.

2016. febr. 17. 21:06
1 2
 1/12 anonim válasza:
Kellenek az eszközillesztők,a gépnek ezeket meg kéne keresnie
2016. febr. 17. 21:54
 2/12 anonim válasza:
Usb driver van rajt?
2016. febr. 17. 21:57
 3/12 A kérdező kommentje:

Elvileg feltettem rá egyet, de azzal sem lett semmi változás. De nem tudom, hogy jót tettem-e rá.

Lenovo G50 gépem van. Mielőtt frissítettem gond nélkül megkereste, de azóta egyáltalán nem csinál semmit. Ha pendrivot ha telefont teszek rá egyáltalán nem csinál semmit.

2016. febr. 17. 22:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Ja igen, azt kihagytam, hogy ez egeret még felismeri a tablet mellé
2016. febr. 17. 23:15
 5/12 anonim válasza:
Menj fel a Lenovo oldalára,és ott keress drivert-programot.Mindig a gép márka oldalánn keress,mert ez tuti nem vírusos,és a legjobb a gépnek
2016. febr. 18. 17:52
 6/12 A kérdező kommentje:

Azzal a driverrel annyit sikerült elérnem, hogy felismerni felismeri a kulcsot és a telefont, de a saját gépbe nem jelenít meg semmit.

Hiába csatlakoztatom, egyszerűen nem jön elő a cserélhető lemez mappa a saját gépben, így semmi adatot nem tudok másolni. Más gépen tökéletesen működik mind a telefon, mind a pendrive.

Erre van valami megoldás? Már a neten is kerestem, több fajta lehetőséget is kipróbáltam, de egyik sem működik.

2016. febr. 18. 20:39
 7/12 anonim válasza:
Akkor passz!!!Szerviz-vagy esetleg aki jobban ért hozzá.Én eléggé tisztába vagyok a dolgokkal de ez nekem is ujj!Még 1 kérdést megér itt: [link] microsoft oldal,elég hamar válaszolnak is.Be kell jelentkezned microsoft fiokkal.És ird meg a kérdést(nem hülye gyerekek)
2016. febr. 19. 14:31
 8/12 anonim válasza:
Ha megoldodik a probléma ird meg,én is kiváncsi vagyok rá!
2016. febr. 19. 14:32
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az oldalt és a segítséget, már írtam is oda. Amint érkezik válasz, esetleg megoldódik a probléma itt is megírom :)

Remélem sikerül megoldani.

2016. febr. 19. 19:18
 10/12 A kérdező kommentje:

Hát, megoldást nem sikerült rá találni, ezért elvittem szervizbe a gépet, ahol azt javasolták, hogy próbáljam frissíteni a windows-t az alapból benne lévő lehetőséggel, amivel az adataim és beállításaim megmaradtak.

Amint ezt megcsináltam, ezzel már működik is. Szóval a szervizben se jutottak semmire a problémával így egyelőre csak a windows frissítés a megoldás rá.

2016. febr. 24. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!