Miért nem ismeri fel a gépem a usb-n keresztül csatlakoztatott eszközöket?
Elvileg feltettem rá egyet, de azzal sem lett semmi változás. De nem tudom, hogy jót tettem-e rá.
Lenovo G50 gépem van. Mielőtt frissítettem gond nélkül megkereste, de azóta egyáltalán nem csinál semmit. Ha pendrivot ha telefont teszek rá egyáltalán nem csinál semmit.
Azzal a driverrel annyit sikerült elérnem, hogy felismerni felismeri a kulcsot és a telefont, de a saját gépbe nem jelenít meg semmit.
Hiába csatlakoztatom, egyszerűen nem jön elő a cserélhető lemez mappa a saját gépben, így semmi adatot nem tudok másolni. Más gépen tökéletesen működik mind a telefon, mind a pendrive.
Erre van valami megoldás? Már a neten is kerestem, több fajta lehetőséget is kipróbáltam, de egyik sem működik.
Köszönöm az oldalt és a segítséget, már írtam is oda. Amint érkezik válasz, esetleg megoldódik a probléma itt is megírom :)
Remélem sikerül megoldani.
Hát, megoldást nem sikerült rá találni, ezért elvittem szervizbe a gépet, ahol azt javasolták, hogy próbáljam frissíteni a windows-t az alapból benne lévő lehetőséggel, amivel az adataim és beállításaim megmaradtak.
Amint ezt megcsináltam, ezzel már működik is. Szóval a szervizben se jutottak semmire a problémával így egyelőre csak a windows frissítés a megoldás rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!