Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az AMD catalyst control...

DamonSalvatore kérdése:

Az AMD catalyst control nektek is eszi a memóriát?

Figyelt kérdés

A laptopom AMD A8-at igénylő cpuval, videókártyával rendelkezik. Telepítettem a gyári lemezen levő AMD ccc-t, és úgy eszi a memóriát, mint állat. Szétfagy a gépem minden egyszerű programtól, hiába négy magos, nem tudom kihasználni. Az oprendszer az előírt, már próbáltam az amd oldaláról letöltött drivert, hátha hibás vagy túl régi az eredeti telepítőlemezen levő szoftver, de semmi. Amint felrakom, meghalt a rendszer és ez nagyon gáz egy fél éves laptoptól, a megvétel óta szenvedek vele, nem sikerült rájönnöm, mi lehet a gond, de tuti, hogy amd-nél jön elő a hiba. (se vírus, se felesleges programok, win8-al, win10-zel is próbáltam)

Lenovo

AMD A8-6410 APU / AMD Radeon R5 Graphics 2GHZ

4 GB RAM

Win7 64bit

Nyilván bennem van a hiba, de nem jöttem rá, hogy mit nem csináltam jól, de nem tudom elképzelni, hogy az amd rendszert használóknál senkinél se működjön jól a gépe.

A válaszokat előre is köszi.

#memória #videokártya #AMD #CPU #AMD catalyst control
2016. febr. 17. 00:38
 1/6 anonim ***** válasza:

Többek között ezért is intettem búcsút a Radeonnak. Kiváló műszaki rész, gyalázatos szoftverrel. Persze a Radeon imádóknak mindig minden tökéletes, minden működik, csak nekünk nem hajlandó.

A Catalyst Software Crimson verziója van fent, vagy még a régi Control Center?

2016. febr. 17. 09:04
 2/6 A kérdező kommentje:
a control rendszer van, a crimsont ha megpróbálom hibát ír ki a telepítés végén, szóval azt nem akarja megenni (csak azt nem tudom, hogyha kifut a catalyst control és átveszi a helyét a crimson, akkor hogy frissítem le arra is)
2016. febr. 17. 12:49
 3/6 anonim ***** válasza:

melyiket szedted le az AMD oldaláról a három közül?

a 12,3 megásat kell leszedni,és azzal telepíteni.

ha azzal megvagy,van alatta egy hotfix,amit letöltesz,és azt telepíted.

[link]

esetleg a windows van rosszul feltelepítve.

2016. febr. 17. 18:07
 4/6 kszk2 ***** válasza:

Régen mem kellett futnia a CC-nek ahoz hogy működjön minden jól.

Startmenü->Futtatás->"msconfig"(beírod)->Szolgáltatások->Minden elől kiveszed a pipát ami AMD (Automatikus indításnál ugyanez)

Nem tudom ez még működik-e.

2016. febr. 17. 19:20
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat megpróbálom az általad javasolt drivert leszedni, én valóban nem azt szedtem le. és megnézem a beállításokat is. Köszi
2016. febr. 17. 19:27
 6/6 A kérdező kommentje:
utólag még annyit fűznék hozzá, hogy hardver hibás volt a gép, kis vga probléma, de szervíz elhárította, éltem a garanciával :D
2016. febr. 28. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!