A blender miért akadozik (főként edit módban)? Bővitsem a ram memóriát vagy keressek jobb videókártyát?
A gépem specifikációja:
ram: 8GB
gpu: NVidia gt840M
cpu: Intel I5
A géppel nincs semmi gond szerintem nekem is ugyan ilyen a gépem csak még a videó kártyám roszabb, bár ez csak a render sebességre van kiahtással.
Jobb videókártyát tényleg csak abban az esetben keress ha nem bírod kivárni az adott időt amíg renderel(Ha egyentalán képek készítésére használod a blendert)
Szerkeztő azaz Edit módhoz nincs köze a vkarinak, az inkább proci szerintem, de ne hardware-es hibát keress!
Próbáld meg kevesebb részre felosztani a tárgyakat modellezés közben az sokat segíthet, hisz egyértelmű hogy nem bírja a proci ha egy 1x1-es plane-t fel subdivide-olsz 10000 részre :D
Viszont ha erre odafigyelsz, és még így is akad a géped, az esetben viszont nem tudok megoldást :/
Ha még van kérdésed akkor nyugodtan írj! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!