A Google Chrome kompatibilis egy régi Sp2-es win XP-vel?
A Google Chrome használatához az alábbiakra van szükség:
Windows XP Service Pack 2+, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 vagy Windows 10
Intel Pentium 4 vagy újabb, SSE2-kompatibilis processzor
350 MB szabad lemezterület
512 MB RAM
de sp2-nél sok oldal be se jön, frissítsd 3ra
Chrome-nál Sp2-vel vannak oldalak amik nem töltenek be?
Na akkor maradok a régi nyögvenyelős böngészőmnél. Itt is előfordul néhanapján fennakadás egy-két oldal esetében, de az Sp3-at inkább kihagyom.
Amúgy mi az a SSE2-kompatibilis processzor, és mi a Service Pack 2+ (ez lenne az Sp3 előtti frissítés)?
Képes 350 MB helyet elfoglalni?
Mi a helyzet a portable változattal?
Arról mi a véleményed?
Amúgy ment a zöld megy egy big thx.
nem csak chrome alatt nem fognak bejönni az oldalak, minden más alatt sem, kell az sp3, miért ne frissítenéd? nem lesz lassabb és 10 perc alatt megvan...
Az meg tök mind1, hogy portable-s e ha nem birja a géped nem fogja se így se úgy
Igazság szerint még nem halottam túl sok jót az Sp3-ról, főleg, ha nem teljesen gyári az XP.
Egy szó mint száz: amíg nem lesz gép csere, addig nem lesz Sp3 sem, sőt valszeg utána, akármennyire is bánom az XP-nek is búcsút kell inteni.
Haladni kellene a korral.
Majd meglátjuk.
Köszi a válaszokat.
Üdv
Szia! Hidd el a Sevice pack 3-as frissítés nagyon sok újítást tartalmaz. Amíg a SP2 nagyon sokszor lefagy és kékhalált kap(a SP3-hoz képest), addíg a SP3 gyorsabb jobb, és nagyon sok javítást tartalmaz. Én nagyon ajánlom neked frissíteni, ha xp-t használsz. Már sokféle operációs rendszert használtam, de mikor kijött a SP3 frissítés, tényleg sok hibajavítást tartalmazott.
A frissítés csak pár perc. Itt a link amin letöltheted a telepítőt: [link] .
És még annyit hozzátennék a Chrome-hoz, hogy a 41.x verzió még kompatibilis a sima SSE-vel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!